17/18 Transfer dedikoduları
-
Ama Aziz Yıldırım'ın muhtemelen son senesi ve Ali Koç karşısında başkanlığı devrederken bir şampiyonluk yaşamak isteyecektir. Paraya kıyacaktır. O yüzden belli de olmaz. Ama Aykut hocadan çok bişey beklemiyorum.
-
Ya bırak Robbeni Bayern Robbensiz iş yapamaz onu göndermez bile
Gönderse bile en az 20M
O kadar parayi altyapiya verseler gençlere verseler hem geleceğe yatırım yapmış olurlar
GS nin en büyük hatasi bu bitik adamlara bir sürü para veriyorlar
Sinan Gümüş bence Gomis ten daha cok iş yapar ama forma şansı bulursa tabi onuda satmadilarsa tabi -
@Kaiser-Brian-Clough Amin abim cümlemizi ama dediklerim gerçek
-
Sabri Reis'e Kayserispor teklif yapmış. Muhtemelen yeni sezonda Kayserispor'da
-
@Kaiser-Brian-Clough kardeşim Allah sabir versin hem galatasarayliya hem fenerliye bir besiktasa bakiyorum yonetimsel tarzda bir bizimkilere o kadar borca harca ragmen hala bu kadar ucuk maaslar vermeye devam ediyoruz
-
@Kaiser-Brian-Clough kardesim ali koc gelene kadar fenere bakma bosuna degerli vaktini çalma onlar ugruna
-
@Bilocan-Bingul Düzelecek her şey aykut kocamana güvenimiz tam.
-
@SEXAFONN inşallah abi de artık her yıl aynı şeyi duyarak boşa yine umutlanmayiz umarım yoksa bende takimimiz basarili olsun isterim
-
Beşiktaş'ın Pepe'yi, Başakşehir'in Clichy'i aldığı söyleniyor. Büyük transferler. Pepe özellikle. Yaşı ne olursa olsun çok iyi transfer. Clichy Galatasaray'a gelsin diye bakarken Başakşehir alırsa cidden çok üzülürüm. Geçen yıl Manchester City'de hiç de azımsanmayacak derecede maçta ilk 11 oynadı bu adam.
-
@Kaiser-Brian-Clough Clichy transferinde De Jong'un Galatasaray hakkında olumsuz görüş bildirdiği söyleniyormuş Clichy'e.
-
@Sir-Umut-Birdal öyle birşey okudum bende
-
@Sir-Umut-Birdal Allah belasını versin onun. (Mecazen)
-
@Kaiser-Brian-Clough Hemen forum banı