17/18 Transfer dedikoduları
-
@mrtgll33 Çok rahat gol atabilen oyuncuları her zaman sevmişimdir. Morata da öyle bi tip. 120 etmez tabiki. Ama 60-70 verseler şaşırmam. Bu yıl dakika bazında en çok gol atan oyunculardan biri. Az maç oynadı az süre aldı çok gol attı. Juventus'ta neler yapmıştı. Belotti'nin peşinde zaten ManU. Ama Kane gibi bi oyuncu bana kalırsa zor transfer edilir. Çok komple çünkü. Lindelof'ü aldılar stopere. İş görebilir. Bailly dediğin gibi benim de favori oyuncularımdan. ManU'da oynayan oyuncuları FM'de alsan takım üstüste 10 yıl şampiyon olur. Luke Shaw, Bailly, Phil Jones, Herrera. Ya Pogba, Martial, Rashford var bu takımda In Mourinho we trust kısacası benim felsefem
-
@Kaiser-Brian-Clough Şuan kanıma girdin kariyeri sıfırlayıp ManU ile FM ye başlıyorum
-
@Kaiser-Brian-Clough 2025/26 sezonundayım başa dönmek canımı acıtır
-
GS nin en büyük hatası bir dönem ün yapmış ama sonradan işi bitmiş adamlara onca para vermesi.Ya bırak o parayı genç yetenekli adamlara ver işi bitmiş adamı alıyorsun onca para veriyorsun bi işe yaramıyor
Ya Tarık Çamdal gençti ama bir işe yaramadı ona için 4 Milyon Euro vermişlerdi ya valla yazık
Drogba da yaşlıydı ama kaliteydi bir daha öyle oyuncu bulamaz GS -
@Kaiser-Brian-Clough said in 17/18 Transfer dedikoduları:
@SEXAFONN Zlatan ayrılıyo takımdan. Rooney zaten uzun zamandır gidici. Manchester o yüzden forvet arıyordu yana yana. Griezmann ismi geçti bi süre. Daha sonra saf forvet istedi Mourinho. Morata transferinde çok ilerleme kaydedildi ama nihayetinde Ronaldo olursa bambaşka bi transfer stratejisi izlerler.
Zlatan olmazsa güzel olurdu CR7 transferi ManU ya.
-
@SEXAFONN said in 17/18 Transfer dedikoduları:
Zlatan olmazsa güzel olurdu CR7 transferi ManU ya.
Zlatan ayrıldı ya o kesinleşti. CR7 olmasa bile forvet transferi kesin. Büyük bi forvet alınacak yani. Her ne kadar Murat Morata'yı gömse de büyük ihtimalle onu alacaklar
-
@Kaiser-Brian-Clough Bu büyük transfer Morata olmamalı Diego Costa'yı alsınlar Icardi olabilir veya Juveden Higuain Zor transferler
-
@mrtgll33 Diego Costa ve Mourinho Chelsea'de Mou'nun ipini çeken zaten Costa. O değil de gerçekten Manchester United'ın transfer politikasını çok merak ediyorum. Chelsea'nin de çok büyük bütçesi var. 250-300 milyon poundlardan bahsediliyor Chelsea için. Premier Lig benim için tüm liglerin üzerinde. Bu yıl şampiyonlar liginde finalde bir İngiliz görebiliriz.
-
@Kaiser-Brian-Clough Asıl patlama Klopp yapmasın ?
-
Klopp reyizden her zaman ümitliyim. Mourinho olmasaydı Premier Lig'de, kesinlikle kupalara Liverpool ambargo koysun isterim. Ama Mourinho var Çok konuşup sağa sola sataşan tipler favorim. Liverpool gençlere yatırım yapıyor. 4 yıl içinde tekrar ihtişamı yakalayacaklar. Klopp da ilk geldiğinde zaten 4 yıl sonra şampiyon olabiliriz demişti. Adamlar sistem oturtmak için zaman gerektiğinin bilincinde. Biz de öyle birşey yok.
-
Visca : 4 büyüklerin birinde oynamak isterim. Hayatımda ve kariyerimde değişiklik istiyorum.
-
@Ayaqli-Ceset Neden acaba kimse viscayı görmek istemiyor başakşehir performansıda iyi.