17/18 Transfer dedikoduları
-
Abi su anlik bir teknik direktor degisimi takima zarar verir. Fikrim Ersun Yanala sabredilmesidir. Inaniyorum Ersun Yanal bu isi yapabilir.
-
Arda Galatasaray a gelirse Tudor un Arda sı değil, yönetimin Arda sı olur..Tudor Arda yı istemeyecektir. Ve gelse bile geçen 3 haftadaki Gs takımının performansına ayak uyduramaz, oyunu yavaslatır, katleder.
Eğer ki iyi performans sergilemeyip Sneijder gibi yedek kalmayı göze alacaksa ve bu yüzden takımın huzurunu kacirmaya yeltenmeyecekse buyursun gelsin..
-
Bence Ozan FB ye gelmeyip Bursa da kalsa daha başarılı olabilirdi
-
-
Transferde son gün patladı
Sadece Süper Lig değil tüm liglerde transferler bitti sayılır
Ne düşünüyorsunuz? -
Haftalar önce söyledim Yanal bir an evvel gönderilmeli ve yeni hoca transfer etmeliler diye, anlaşılan o ki bu sezon da kayıp sezon olacak
-
Flood için özür dilerim.
Türk hoca olacaksa Ünal Karaman yada şuan boşta olan Ertuğrul Sağlam
Yabancı hoca olacaksa da yine şuan boşta olan Laurent Blanc bence en uygun olanlardır -
@bayram-karakuş Bu Ersun Yanal, Konya Spor da Türkiye Kupası kazanan, kazandıran Ersun Yanal değil mi?
-
@gs_metecan Yanal ın kariyerinde sadece 1 kupa var, o da Fenerbahçe ile Türkiye Şampiyonluğu. Ki o takım ve kadroyla onu da yapamasaydı bari yuh denirdi adama.
Üstelik Yanal ın hocalık kariyerinde Maç başı puan ortalaması en fazla Fenerbahçe de olup o da 1,95 dir. Şahsen ben Yanal ın iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece bir sistemi var ve o sistem dışına çıkamıyor ayrıca oyunu okuması ve oyuna müdahaleleri yetersiz.
Laurent Blanc ı getirmelerini istememin nedeni de hem boşta olduğu için hem 4-3-3 dengeli ofansif taktiği benimsediği için hem de maç başı puan ortalaması 1.94 ve üzeri olduğu için
-
@bayram-karakuş Bi pot kırdık.Futboldan anlamıyor gibi düşün..
Bi karışıklık oldu orda..Türkiye kupası+Süper Kupa vardı..Düzeltme yaptım..Dersini çalışıp gelmissin abi..Tebrikler
-
@gs_metecan Futboldan anlamadığını herkes biliyor ki zaten
-
@bayram-karakuş Kariyerden belli oluyor dimi..Kaç yıldır 20 binlerde mp..Ersun YaYanal istifa etmemeli ve gönderilmemeli