17/18 Transfer dedikoduları
-
Beşiktaş'ın Pepe'yi, Başakşehir'in Clichy'i aldığı söyleniyor. Büyük transferler. Pepe özellikle. Yaşı ne olursa olsun çok iyi transfer. Clichy Galatasaray'a gelsin diye bakarken Başakşehir alırsa cidden çok üzülürüm. Geçen yıl Manchester City'de hiç de azımsanmayacak derecede maçta ilk 11 oynadı bu adam.
-
@Kaiser-Brian-Clough Clichy transferinde De Jong'un Galatasaray hakkında olumsuz görüş bildirdiği söyleniyormuş Clichy'e.
-
@Sir-Umut-Birdal öyle birşey okudum bende
-
@Sir-Umut-Birdal Allah belasını versin onun. (Mecazen)
-
@Kaiser-Brian-Clough Hemen forum banı
-
@Kaiser-Brian-Clough Gül gibi sol bek Başakşehire gitti ama haksız mıyız?
-
@Kaiser-Brian-Clough Pepe transferi bitti galiba, olmuş bu iş
-
Ntvspor'a göre yıllık 4 milyondan iki yıllık anlaşılmış Pepe ile. İmza parası ve ek bonuslar da alır sanırım. Ama para konusunu ben hiç düşünmem. Yöneticiler düşünsün onu ya. Takım top oynasın bana yeter
-
@Kaiser-Brian-Clough Bence harika transfer dönemi oluyor
-
@Kaiser-Brian-Clough Kadromuz iyiye gidiyor avrupa da hareketli heyecanla yeni sezonu bekliyorum
-
O değil de Süper Lig Premier Lig gibi oldu Menez , Eto'o , Clichy , Elia , Kucka , Gyan , Vagner Love , Pepe , Quaresma , Sneijder , De Jong , Belhanda , Gomis , Van Persie , Kjaer , Valbuena hepsi bizim ligde
-
Türkiyede futbolcudan alınan vergi yüzde 15 civarında. Premier ligde bu rakam yüzde 50. İspanyada Fransa'da da aynı şekilde. Sneijderden örnek verecek olursak 5.5 milyon alıyor. Bu ücret net ücret mi onu da bilmiyorum. Brüt diyelim biz yine de 4.75 milyon vergilerden sonra elinde kalan net para. Aynı parayı premier ligden alması için bir premier lig takımının 10 milyon euro yıllık maaş vermesi lazım. En basit tabirle burası Panama veya Katar gibi futbolcular için. Galatasaray'ın şu anda Riva projesini en iyi şekilde değerlendirdiğini ve şampiyonlar ligine katılım hakkı elde ettiğini hesaba katarsak gelecek yıllarda çok çok büyük yıldızları ligde görebiliriz. Hem de genç yaşında. Türkiye cennet gibi bu açıdan. O yüzden şaşırmıyorum büyük futbolcu transferlerine.