17/18 Transfer dedikoduları
-
@saniyeyılmaz Bu takımın başına kimler geldi kimler getirildi, Ziya Doğan, Samet Aybaba, Yılmaz Vural, Mustafa Reşit Akçay, Tolunay Kafkas vb. Ziya Doğan ve Samet Aybaba benim görüşüm Ersun Yanal dan daha başarılı olmuştur Trabzonsporun başında,ama haksızca gönderilmişlerdir. Üstelik Ziya hoca sırf maçlarda sahaya kot pantolonu ile çıktığı için bizzat Trabzonsporlu eski hocalar tarafından ağır bir şekilde eleştirilere maruz kalmıştır.
Fatih Terim 1996 da takımın başına ilk geldiğinde hangi başarısı vardı.
Şenol Güneş in Trabzonsporun başına ilk geldiğinde hangi başarısı vardı
Mustafa Denizli nin GS nin başına ilk geldiğinde hangi başarısı vardı.Ünal Karaman bu takımın başına gelmeyi çoktan hakeden bir kişidir bence.
Ayrıca bu takımın yönetimi İstanbul ve Trabzon kanadı olmak üzere 2 ye ayrıldığı müddetçe şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum. Yönetimde yer alanların hepsi ya İstanbul dan yada Trabzondan olmalı.
-
Abi su anlik bir teknik direktor degisimi takima zarar verir. Fikrim Ersun Yanala sabredilmesidir. Inaniyorum Ersun Yanal bu isi yapabilir.
-
Arda Galatasaray a gelirse Tudor un Arda sı değil, yönetimin Arda sı olur..Tudor Arda yı istemeyecektir. Ve gelse bile geçen 3 haftadaki Gs takımının performansına ayak uyduramaz, oyunu yavaslatır, katleder.
Eğer ki iyi performans sergilemeyip Sneijder gibi yedek kalmayı göze alacaksa ve bu yüzden takımın huzurunu kacirmaya yeltenmeyecekse buyursun gelsin..
-
Bence Ozan FB ye gelmeyip Bursa da kalsa daha başarılı olabilirdi
-
-
Transferde son gün patladı
Sadece Süper Lig değil tüm liglerde transferler bitti sayılır
Ne düşünüyorsunuz? -
Haftalar önce söyledim Yanal bir an evvel gönderilmeli ve yeni hoca transfer etmeliler diye, anlaşılan o ki bu sezon da kayıp sezon olacak
-
Flood için özür dilerim.
Türk hoca olacaksa Ünal Karaman yada şuan boşta olan Ertuğrul Sağlam
Yabancı hoca olacaksa da yine şuan boşta olan Laurent Blanc bence en uygun olanlardır -
@bayram-karakuş Bu Ersun Yanal, Konya Spor da Türkiye Kupası kazanan, kazandıran Ersun Yanal değil mi?
-
@gs_metecan Yanal ın kariyerinde sadece 1 kupa var, o da Fenerbahçe ile Türkiye Şampiyonluğu. Ki o takım ve kadroyla onu da yapamasaydı bari yuh denirdi adama.
Üstelik Yanal ın hocalık kariyerinde Maç başı puan ortalaması en fazla Fenerbahçe de olup o da 1,95 dir. Şahsen ben Yanal ın iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece bir sistemi var ve o sistem dışına çıkamıyor ayrıca oyunu okuması ve oyuna müdahaleleri yetersiz.
Laurent Blanc ı getirmelerini istememin nedeni de hem boşta olduğu için hem 4-3-3 dengeli ofansif taktiği benimsediği için hem de maç başı puan ortalaması 1.94 ve üzeri olduğu için
-
@bayram-karakuş Bi pot kırdık.Futboldan anlamıyor gibi düşün..
Bi karışıklık oldu orda..Türkiye kupası+Süper Kupa vardı..Düzeltme yaptım..Dersini çalışıp gelmissin abi..Tebrikler
-
@gs_metecan Futboldan anlamadığını herkes biliyor ki zaten