Stadyum İnşaat Süresi Düşmeli
-
Merhaba arkadaşlar. Oyunun eski sürümünde stadyum geliştirmeleri saat usulü değil gün usulüydü ve lig tamamlanmadan geliştirmeler biterdi. İnşaatçı başarısını açabilirdik. Yeni sürümde stadyum geliştirmeleri 18 saat üzerinden yapılıyor. Sabah uyanır uyanmaz geliştirmeyi başlatsak bile gece yatana kadar yetişmiyor. Yani günde maksimum 1 kademe geliştirebiliyoruz. Bu durumda İnşaatçı başarısının istediği stadyumu son seviyeye kadar genişlet başarısını açmak mümkün olmuyor. Açıkçası 6 coins veren bir başarı için de altın harcayarak stadyumu geliştirmek saçmalık olur. Önerim inşaat sürelerinin gün içinde bir insanın uyanık kalabileceği süre içerisinde bitmesi. Yani ortalama 15-16 saate düşürülmesi.
-
Olumlu. çok güzel bir fikir
-
18 saatten 15-16 saate düşürmek mantıklı gelmiyor. yani sadece 2 saat için mi bu tantana? Açıkçası 18 saat gayet güzel. 1 buçuk günde 2 seviye atlanıyor. gayet normal. bence olumsuz
-
gayet olumlu
-
@cassano90 tantana? Ben ortada tantana falan görmüyorum. Herkes gibi ben de bir öneri sundum. Ayrıca ekstrem durumlar dışında günde 18 saat uyanık kalan birini tanımıyorum. 16 saat önerimin mantığını kavrayamamışsın. OSM'den tutup da 12 saate düşürmelerini beklemeye hakkım yok ama en azından 16 saate düşürülebilirse 2 günde 3 geliştirme yapılabilir. Aksi halde gününün 6 saatinden fazlasını uyuyarak geçiren bir insan günde maksimum 1 geliştirme yapabilir.
-
@Sir-Umut-Birdal Merhaba,
Eskiden 1 gündü gelişiyordu diyorsunuz ama şimdi 18 saat gelişmiyor diyorsunuz
Çok mantıklı gelmedi bana, yani eski sistem ve yeni sistem olarak örnek verirsek; eski sistemde 72 saatte 3 kademe gelişebilir yeni sistemde 4 kademe gelişebilir.
Bu saatleri kendinize göre ayarlayıp geliştirmenizi önerebilirim.
İnşaatçı başarısının tamamlanması tabiki zaman alabilir çünkü 3 ayrı bölüm gelişiyor.
14-16 takımlı bir ligde düzenli olarak yapılırsa çok rahat tamamlanıyor.
İyi oyunlar.