Banlanan kullanıcıdan kalan takımın durumu
-
Çoklu hesapla oynayarak bir takımdan diğerine para aktaran ve kadrosunu güçlendiren, ardından da banlanan kullanıcının yönettiği takıma transfer yasağı gibi bir kısıtlama getirilebilir. Bu yasak da o takımı seçmeye çalışan kişiye Anlaşmayı İmzala aşamasında bir uyarıyla gösterilebilir. En kötü ihtimalle o takım seçim dışı bırakılabilir. Yani takım seçme ekranında sanki başında bir menajer varmış gibi kilitli çıkabilir.
Olumlu/olumsuz(sebebiyle birlikte) görüş bildirirseniz sevinirim.
-
@Sir-Umut-Birdal Olabilir tabi
-
@Sir-Umut-Birdal mantıklı, olabilir
-
@Sir-Umut-Birdal Merhaba
Ben bu konuya olumsuz bakıyorum.Sebebi ise çok karmaşık değil mi sizcede osm'nin 10 milyon kullanıcısı var bayada lig var.Hangi lige bakıp takıma kısıtlama getirsin.Bunun yerine bu tür durumlara yol açan sorunlara çözüm aramak daha iyi olurdu doğrusu. -
@mrtgll33 dediklerinde haklısın fakat bu sefer de o ligde oynayan diğer menajerler mağdur olmuyor mu? O takım haksız kazançlarla güçlenmiş bir takım ve menajeri banlandıktan sonra boşa çıkıyor, sonra yerine yeni bir menajer geliyor ve hiçbir şey olmamış gibi haksız kazançlarla elde edilmiş o güçlü kadroyla yoluna devam ediyor. Dediğine katılıyorum fakat o takımı seçmek isteyen kullanıcılar diğer liglerde de seçebilirler. Devam eden bir sürü lig var sonuçta. Yani onların mağduriyeti bir şekilde giderilebiliyor ama o ligde oynayan diğer kullanıcıların mağduriyeti maalesef giderilemiyor.
@SEXAFONN bana bu konu çok basit bir meseleymiş gibi geliyor. Sonuçta banlanan kullanıcı belli. Yapılacak bir güncellemeyle kullanıcıyı banlayan yetkililer aynı zamanda tek tıkla takıma da ceza getirebilir ya da takımı seçilmemek üzere kilitleyebilir. Tek tek, lig lig bakmalarına gerek yok yani. İkisi aynı zamanda halledilebilecek bir mesele. Tabii banlanan kullanıcı illegal transferler yüzünden banlanmışsa. Ayrıca bu tür durumlara yol açan sorunlara ne kadar çözüm aranırsa aransın önüne geçilemeyeceğini hepimiz biliyoruz
Hile, üçkağıt, kurnazlık hep vardı ve var olmaya devam edecek
-
Transfer yasağı mantıksız bence direkt puanları sıfırlanmalı o takımın.
-
@Sir-Umut-Birdal Peki karşınıza iyi kadro yapan insanlar gelince ne olacak kadroda çok fark yersek bu takımada mı kısıtlama getirmek gerekecek sonuçta illegal transferde kadro farkını doğurur.1. Durumla baş edemezseniz 2. Durumla da baş edemezsiniz en azından illegal transferi rapor etmekle engelleyebilirsiniz.Ayrıca @mrtgll33 dediğine katılıyorum birinin hatası bir başkasına yüklenmemeli.
-
@Sir-Umut-Birdal Kim olursa olsun hangi lig/takım seçeceği konusunda özgürdür, eğer bunu istemiyorsanız OSM size korumalı size ait lig zaten sunuyor. Ligi açıp korumaya alabilirsiniz ve bu şekilde biri Report/ban yediği zaman yerine biri girmek isterse sizden onay almak zorunda olur. Yazılımsal olarak çok zor bir öneri ve GB planlamalarında böyle birşey bulunmamaktadır.