Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Önemli bi konu

Destek
    3
    4
    607
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • TuRkAsKeri75
      TuRkAsKeri75 last edited by

Arkadaşlar sizlere bişey demek istiyorum bu oyunu sıkça bırakıp tekrar başladım nedense biraz oynadıktan sonra oyun oynanılmaz hale geliyor benim için yani oyundan sıkılıyorum baktığımda oyunu yıllardır aralıksız oynayan arkadaşlar var oyunu nasıl sıkmadan daha güzel hale getirebiliriz oyunun tadını nasıl alabiliriz onu sorucaktım

Sir Umut Birdal 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Sir Umut Birdal
        Sir Umut Birdal Turkish Users @TuRkAsKeri75 last edited by

@TuRkAsKeri75 oyunun inceliklerini bilen, aktif menajerlerle dolu liglerde oynamak çok zevkli. Bunun için bir lige başladığında o ligi forumda Lige Alım Başlığı nda ve İngilizce League Recruits başlığında paylaşarak diğer menajerlerin katılımını sağlayabilirsin. Her maça aynı taktikle çıkarak şampiyon olunabilen bir lig kimseye zevk vermez. O yüzden oyunu bilen, aktif menajerlerle oynamak şart.

TuRkAsKeri75 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • TuRkAsKeri75
          TuRkAsKeri75 @Sir Umut Birdal last edited by

@Sir-Umut-Birdal Haklısın aktif menejerlerle oynamıyorum 2-3 arkadaşla lige girip aramızda şampiyonluk yarışı yapıyoduk Yorumun için teşekkürler

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • mrtgll33
            mrtgll33 last edited by

Konu kilit 👍

Ayrıca Sohbet Başlığını kullanarak farklı fikirler alıp istişare yapabilirsiniz.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 1 / 1