ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili
-
Oyunda hakemlerin seviyesi yazıyor. Buna ek olarak hakemlerin biraz daha detaylı istatistiği olursa daha da güzel olacağı ve menajerlerin bu detaylara daha da dikkat edip maç taktiklerinde daha da dikkatli olacakları inancındayım.
Hakemlerin seviyesinin yanısıra o sezonda kaç maç yönettiği ve yönettiği toplam maçlarda kaç sarı kart ve de kaç kırmızı kart kullandığı detayları da eklenirse oyuna ek bi güzellik daha katacağı düşüncesindeyim.
Konu hakkında forumlarda aktif menajerlerin yorumlarını yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
Kesinlikle olumlu. Nasıl ki futbolcuların gol asist istatistikleri var hakemlerinde sarı kart kırmızı kart istatistiği olmalı.
-
@Bayram-Karakuş katılıyorum oyuna daha bir güzellik katar ayrıca ekstra detay olacağı için taktiklerde daha dikkatli hareket etmemize ve dikkat etmeyenlere göre avantaj sağlayacağını düşünüyorum
-
İyi de hakem yumuşak olsa bile bazı maçlarda kırmızı kart bile gösteriyorlar yani bazen sert hakemin hiç kart vermediği yumuşak hakemlerin kırmızı kart gösterdiği maçlar oluyor . Yani hakemlerin sertlik seviyesi çok doğru değil biraz yanıltıcı . O yüzden gereksiz bir öneri olduğunu düşünüyorum.
-
@RvP1228 ne güzel de diyorsun hakemlerin sertlik seviyesinin yanıltıcı olduğunu, doğru olmadığını. İşte bu öneriyi sunma sebeplerimden birisi de bu zaten
-
Olumlu kesinlikle
-
benim bu hakemler yuzunden kaybettigim kupanın haddi hesabi yok
-
@Bayram-Karakuş Önerin faydalı olabilir ama önce yumuşak hakemlerin kırmızı kart göstermesi saçmalığının düzelmesi gerekli.
-
@RvP1228 said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
@Bayram-Karakuş Önerin faydalı olabilir ama önce yumuşak hakemlerin kırmızı kart göstermesi saçmalığının düzelmesi gerekli.
o halde bununla ilgili öneriyi de sen sunabilirsin
-
@RvP1228 said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
İyi de hakem yumuşak olsa bile bazı maçlarda kırmızı kart bile gösteriyorlar yani bazen sert hakemin hiç kart vermediği yumuşak hakemlerin kırmızı kart gösterdiği maçlar oluyor . Yani hakemlerin sertlik seviyesi çok doğru değil biraz yanıltıcı . O yüzden gereksiz bir öneri olduğunu düşünüyorum.
İşte zaten bu yüzden hakem kart istatistikleri daha çok işe yarayacak. Sen kendin diyorsun bak sert hakem kart göstermeyebiliyor yumuşak hakem kırmızı verebiliyor diye. İstatistikler bu yüzden daha iyi olur
-
@Bayram-Karakuş said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
@RvP1228 ne güzel de diyorsun hakemlerin sertlik seviyesinin yanıltıcı olduğunu, doğru olmadığını. İşte bu öneriyi sunma sebeplerimden birisi de bu zaten
Bayram abi farkında olmadan kendi tezini çürütmüş
-
@RvP1228 hiç bir yerde yumuşak hakem kart göstermez demiyor zaten bu reelde de böyledir hakem istediği kadar yumuşak olsun oyuncular çok sert olursa kırmızı verir bu normal bi durum. Ama hakemlerin istatistikleri verildiği zaman ona göre önlem alabiliriz..
-
@ciMenmst Ama mantıken yanlış . Hakem yumuşak diyorsa ona göre yumuşak hakemin maçlarda fazla kart göstermemesi gerekiyor bence.
Hakemlerin istatistiği zaten eskiden vardı diye hatırlıyorum . Yeni sürümde de olsa iyi olur tabi ama hakemlere güven olmuyor bazen hiç ummadığımız zamanlarda bazı maçlarda gereksiz yere kırmızı kart yiyebiliyoruz.
-
Arkadaşlar bence çok mantıklı nasıl futbolcunun istatistikleri varsa bence Hakemlerin'de olması lazım. Yeşil hakemin kırmızı vermesi farklı bir konudur. Bununla ilgili hepimizin başından talihsiz şeyler geçmiştir. Benim üzerinde durmak istediğim örneğin bir maçtaki sarı hakemin geçmişte vermiş olduğu karları neden tek tek maçları inceleyeceğim? Bir tuşa basıp görmek varken. Lütfen bu tür önerisi olanları yermekten ziyade bizde farklı görüşlerimiz varsa sunalım, sunalımki oyunun eksik olduğu konuların düzelmesine yardımcı olalım.
-
@Bayram-Karakuş said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
Oyunda hakemlerin seviyesi yazıyor. Buna ek olarak hakemlerin biraz daha detaylı istatistiği olursa daha da güzel olacağı ve menajerlerin bu detaylara daha da dikkat edip maç taktiklerinde daha da dikkatli olacakları inancındayım.
Hakemlerin seviyesinin yanısıra o sezonda kaç maç yönettiği ve yönettiği toplam maçlarda kaç sarı kart ve de kaç kırmızı kart kullandığı detayları da eklenirse oyuna ek bi güzellik daha katacağı düşüncesindeyim.
Konu hakkında forumlarda aktif menajerlerin yorumlarını yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
Olumsuz rekabeti azaltır bu öneri.
-
@Sultangazililer1 Evet rekabeti de azaltabilir