ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili
-
@RvP1228 Bu başlığın açılmasını ekip olarak biz istedik asıl olaya salata olan sensin. Her bir şeye atlamak zorunda değilsin.
-
@YMOKSUZ Ben kendi görüşümü sana veya ekibindekilere soracak değilim ekipçe foruma ambargo koydunuz her yerde sizi görüyoruz rahatsızlık veriyorsunuz insanları rahatsız ediyorsunuz yine de sesimi çıkarmıyorum ama öneriniz hakkında olumsuz görüşlere de saygı duyun ayrıca bu öneriyi açan kişiye söylüyorum görüşlerimi.
-
@RvP1228 bu öneriyi sunan Benin bulunduğum ekibin yöneticisi bende o ekibin üyesi ve yönetici yardımcısıyım başka görüpte anlayamadığın bişey varsa bizim açtığımız başka bi foruma nasıl olsa laf etmek için bişey yazacaksın başka işin yokmuş gibi geliyor.. orda cevaplarım.
-
Daha fazla bir şey yazmayacağım Karadeniz İmparatorluğu ekibinin menajerlerine gerekli ceza verilir umarım hem tahrik ediyorlar hem kavga çıkarmaya çalışıyorlar.
-
@RvP1228 said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
Daha fazla bir şey yazmayacağım Karadeniz İmparatorluğu ekibinin menajerlerine gerekli ceza verilir umarım hem tahrik ediyorlar hem kavga çıkarmaya çalışıyorlar.
senin işte asıl amacın zaten bu. Yoksa öneriye olumlu yada olumsuz cevap vermek değil.
-
@RvP1228 said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
@YMOKSUZ Ben kendi görüşümü sana veya ekibindekilere soracak değilim ekipçe foruma ambargo koydunuz her yerde sizi görüyoruz rahatsızlık veriyorsunuz insanları rahatsız ediyorsunuz yine de sesimi çıkarmıyorum ama öneriniz hakkında olumsuz görüşlere de saygı duyun ayrıca bu öneriyi açan kişiye söylüyorum görüşlerimi.
Bende senin için aynı şeyi düşünüyorum bizim Osm iyileştirilmesi için sunduğumuz her Öneri de senin 'OLUMSUZ' ve tahrik edici konuyu saptırmaya yönelik yorumlarını görüyorum gerekli işlemler için gerekli yerlere başvuracağımdan şüphen olmasın.
-
@RvP1228 Beni iyi anladınmı delikanlı? Yoksa hece hece anlatayımmı?
-
@Bayram-Karakuş said in ÖNERİ!!! Hakemlerle ilgili:
Oyunda hakemlerin seviyesi yazıyor. Buna ek olarak hakemlerin biraz daha detaylı istatistiği olursa daha da güzel olacağı ve menajerlerin bu detaylara daha da dikkat edip maç taktiklerinde daha da dikkatli olacakları inancındayım.
Hakemlerin seviyesinin yanısıra o sezonda kaç maç yönettiği ve yönettiği toplam maçlarda kaç sarı kart ve de kaç kırmızı kart kullandığı detayları da eklenirse oyuna ek bi güzellik daha katacağı düşüncesindeyim.
Konu hakkında forumlarda aktif menajerlerin yorumlarını yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
Bazı arkadaşlar konuyu saptırıp olay çıkarmış anlaşılan, buralarda tartışarak öneriyi ve başkalarının fikirlerini kirletiyorsunuz, lütfn özelden halledin meselenizi.
Öneriye gelecek olursak, kimseye zararı olmayacak bir öneri, bence de olumlu... -
katiliyorum.
-
Yorumda bulunan menajerlere teşekkür ederim.
Forumu okuyan diğer aktif menajerlerin de öneri hakkında yorumlarını yazmalarını rica ederim.
-
@Bayram-Karakuş aynen eklenirse güzel olur abi maç maç analiz yapmak durumunda kalıyoruz eskıden vardı ordan bakabılıyorduk tekrar bu özelliğin getirilmesi uygun olur
-
Olumlu gelmesi gerek ..
-
Düşüncelerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Forumu okuyan diğer menajerlerin de konu hakkında yorumlarını yazmalarını rica ederim.
-
2.sayfaya geçtiği için yenilemek zorunda kaldım.
Sanırım başka yorum yapacak yok. Yetkililer konuyu neticelendirerek forumu kapatabilirler. Tşk.
-
Konu 2.sayfaya geçiyor mecburen güncellemek zorunda kalıyorum. Başka yorum yapacak menajer de olmadığına göre yetkililer tarafından öneri neticelendirilerek forum kapatılabilir. Konunun neticelendirilmeden sayfalar arasında kalmasının hoş bir durum olmadığı kanaatindeyim.
-
@Bayram-Karakuş iletildi