• Dutch Users

    Ik heb een vraag. Stel ik ga op vakantie en heb hier geen enkele mogelijkheid om OSM te spelen. Is het dan toegestaan dit aan iemand door te geven zodat hij/ zij dit kan doen? En mocht dit niet kunnen waarom is er niet zo'n functie?


  • Hoi @crimsontide_NL,

    Aangezien het niet is toegestaan om zelf twee accounts te hebben, lijkt mij dat het ook niet is toegestaan om je account tijdelijk aan iemand door te geven. Doorgeven aan iemand die zelf geen OSM speelt zou in theorie wel kunnen, aangezien dit ip adres ook niet bekend is bij OSM.

    Ik meen mij te herinneren dat er wel een vakantiemodus was in een oudere versie van OSM. Eén van de moderators hier kan je daar ongetwijfeld meer over vertellen waarom deze er nu niet meer is.


  • @crimsontide_NL Er is helaas geen vakantiemodus meer. Op OSM 2.0 was deze functie er wel, alleen hebben ze deze verwijderd. Dacht omdat deze steeds minder werd gebruikt en omdat op vakantie je altijd wel de beschikking hebt tot internet was de redenering. Ik vind het ook jammer dat er geen vakantiemodus functie er meer is, je zult dus een andere oplossing moeten vinden voor dit probleem. Succes.

    Verder lees de post van @Vertrigo_NL even door.