STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
Lens ve Mehmet Topal ' ın derbide oynayamayacak olması kötü oldu . Maça en önemli 2 oyuncumuzdan yoksun çıkacağız . Evet Volkan Şen , Aatif , Sow , Van Persie gibi önemli oyuncularımız var ama Lens ve Mehmet Topal da olsaydı daha iyi olurdu . Elbette kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum ama beraberlik iyidir.
-
@RvP1228 Aatif gol atar bak oynarsa içime doğdu
-
@RvP1228 Sneijder deme bana Suskunluğunu derbide bozar inşallah diorum.
-
@RvP1228 En formsuz zamanda takmıştı 30 metreden iki tane diyim sen hatırla Hiç belli olmaz bu derbiler atmosfer fena cunku.
-
@mrtgll33 Evet belli olmaz aslında belki Sneijder derbi maçıyla formuna kavuşabilir ama yaşı da ilerledi tabi eski performansı göstermesini bekleyemeyiz.
Sigthorsson da(ismini yanlış yazmış olabilirim) devre arasında ayrılıyormuş hiç maç oynamadan gidecek adam
-
@RvP1228 maçı geçtim adam idman yapmadı yav
-
@Legend-Of-Galatasaray said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@mrtgll33 sno nun formu iyice yerlerde şey havasına girmiş gibi oynasam nolur oynamasam nolur nasıl olsa taraftar seviyor affedersiniz ama **** göbeği salmış iyice sanki sakatlık yaşadı uzun süre döndü de böyle
Argo kelime kullanmak yasaktır
-
@mrtgll33 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@Hestera Yavaş atsın o kurşunu
Yoksa galatasarayın maç alacağını falan mı düşünüyorsun buna kadir bile inanmaz
-
@Legend-Of-Galatasaray said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@Hestera bence 2-0
Bak arkadaş bile Fenerbahçenin yeneceğine inanmış artık . Lens ve mehmet topal tabi önemli eksik ama bu fenerbahcenin macı vereceği anlamına gelmez Galatasaray o statta bi 10 sene daha galibiyet falan göremez. Tek kurşun atar diyordum ama taramalıyada bağlayabilir @mrtgll33
-
@Sultangazililer1 Kupa beyi Galatasaray
-
@Sultangazililer1 Bende sultangazili gelsede yorum yapsa diyordum geç bile kaldın Galatasaraya messi de gelse o statta fenerbahçeyi yenemez . Senin yazdığın yorumlara bakıp gülmek için foruma girip bakıcam ara ara kardeşim
-