STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@DarylDixon31 olur kardesım o kadar maç oluyor kı normal
-
şu milli takım arasından nefret ediyorum
-
@DoğukanUçan bizim için kötü olabilir ama sakat oyuncular için ya da formsuzlar için bulunmaz hint kumaşı
-
@Hestera kardeşim maç günü tartışalım @Sultangazililer1 @F-S-M-0-13 toplanın gs liler
-
merhabalar
-
@F.S.M.0.13 merhaba abi nasılsın
-
@F.S.M.0.13 eyvallah abi
-
@F.S.M.0.13 Merhaba abi
-
@Sultangazililer1 merhaba kardesım
-
@RvP1228 basaksehirde o tecrübe yok. bence basaksehir de düsüse gececek. su an en avantajli durum Fenerbahcede. kadiköyde arka arkaya gs ve bjk derbileri var. bunlari aldigi taktirde gs ve bjk ile puan farki kalmiyor, gsnin de önüne geciyor. ayrica bjknin cok zor bir fikstürü var. daha basaksehir ve bursa ile oynayacak. gs de ayni sekilde bursa ile oynamadi. Fenerbahce zor maclarini bitirdi ve devreye kadar kayipsiz ilerlerse, basaksehir ile zirveye ortak olur. gs derbisini de alacagimizi düsünüyorum. skor tahminim 2-0.
-
@Legend-Of-Galatasaray öyle bakınca iyi ama çok saçma ya 1 maç için koca hafta boşa geçiyor
-
@Harun-S. Başakşehir de düşüşe geçebilir ama bir süre daha bu güzel performansını korurlar diye düşünüyorum.Tecrübesizliğinin dezavantajı var ama kadroları çok iyi , ortaya koydukları mücadele ve performansları çok iyi,takım bu olumlu gidişattan dolayı moral olarak çok iyi durumda motive olmuş durumdalar,tek dezavantajları taraftar desteğinin olmaması.Şimdilik şampiyonlukta en avantajlı takım olarak Başakşehir ' i görüyorum , eğer Başakşehir son haftalara doğru puan kayıpları yaşayıp zirveden uzaklaşırsa Beşiktaş , Galatasaray ve Fenerbahçe arasında da kıyasıya yarış olur.4 takımın da şansı var ve şampiyonluk yarışında bu 4 takım çekişecektir.Ama Başakşehir'i bir adım önde görüyorum ben bu yarışta.
-
@Sultangazililer1 zaten Fenerbahce devreye lider girerse sampiyon olur demedim. bunun 2. maclari var dedigin gibi. Fenerbahce ligin ilk 3 haftasinda basaksehir ve bursa ile karsilasti ve bu takimlar su anda ilk 4'de. gs basaksehir ile oynadi ve kaybetti. bjk daha oynamadi. bursa ile de karsilasmadilar daha. ilk haftalarda Fenerbahce basaksehir, osmanli ve konya deplasmanlarindaydi. gs ve bjk bu maclari henüz tamamlamadi. Fenerbahcenin ilk haftalarda zirvenin geride kalmasinin nedeni de bence bu zorlu maclar oldu. simdiki haftalarda gs ve bjk bu takimlarla oynarken, Fenerbahce ligin alt siralarindaki takimlariyla oynayacak. yani biz kazandigimiz sürece bjk ve gsyi geceriz bence devreye kadar. ondan sonra zaten en büyük sorunumuz olan orta sahaya takviye yapacagiz. ikinci devrede basaksehir, konya ve osmanli maclari icerde olacak. bursa, bjk ve gs deplasmanlari var. ama bjk ve gs deplasmanlari nisanin basina denk gelir. ozamana kadar ne olur bilemeyiz ama ben simdilik Fenerbahceyi daha sansli görüyorum.
-
Başakşehir şansa lider olmadı, çok iyi oynuyorlar fakat kadro darlığı vb. sorunlarından dolayı ilerde düşüşe geçeceklerdir. Bana göre de son haftalarda Fenerbahçe diğer takımlara göre formunda ve sistemini oturtmaya başladı. Derbileri kazanırsa şampiyonluk yarışında zirvede olur.
-
@Sultangazililer1 ben favorimi acikladim sadece. dedigin gibi daha neler olur bilemeyiz