STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@sULtAn-çER Eyvallah abi cansın

-
Dev derbiye son 2 gün!
-
Dev derbiye son 2 gün!
@GranTurismo17 El clasico mu

-
@GranTurismo17 El clasico mu

@mrtgll33
İçinde Fenerbahçe geçtiği için o maç dev oluyor abi. -
@mrtgll33
İçinde Fenerbahçe geçtiği için o maç dev oluyor abi.@GranTurismo17 Valla gram sempatim yok Fenerbahçeye ama içerde taraftar desteğiyle ayrı bi top oynuyorlar helal olsun

-
Maç Kadıköyde olmasa gergin olurdum açıkçası ama şimdi pek yenileceğimizi de düşünmüyorum.

-
Maç Kadıköyde olmasa gergin olurdum açıkçası ama şimdi pek yenileceğimizi de düşünmüyorum.

@GranTurismo17 senol hoca zaten hiç kazanamamış

-
Yanlis hatirlamiyorsam 1 kupa macinda kazanmislardi.
-
@mrtgll33
İşte o biraz zor abi. -
@mrtgll33
İşte o biraz zor abi.@GranTurismo17 Fakirin ekmeği umut derler

-
@GranTurismo17 Fakirin ekmeği umut derler

@mrtgll33
Umarım gerginliğin olmadığı, pozisyonun golün bol olduğu, sonunda Fenerbahçe'min kazandığı bir mac olur. -
@mrtgll33
Umarım gerginliğin olmadığı, pozisyonun golün bol olduğu, sonunda Fenerbahçe'min kazandığı bir mac olur.@GranTurismo17 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@mrtgll33
Umarım gerginliğin olmadığı, pozisyonun golün bol olduğu, sonunda Fenerbahçe'min kazandığı bir mac olur.kabul

-
@GranTurismo17 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@mrtgll33
Umarım gerginliğin olmadığı, pozisyonun golün bol olduğu, sonunda Fenerbahçe'min kazandığı bir mac olur.kabul

@mrtgll33
Anlaşılan vazgeçmeyeceksin ümit etmekten abi. Neyse mac sonu görüşürüz. -
@mrtgll33
Anlaşılan vazgeçmeyeceksin ümit etmekten abi. Neyse mac sonu görüşürüz.@GranTurismo17 Tamam kardeşim

-
@GranTurismo17 Tamam kardeşim

@mrtgll33 Bir Galatasaray'lı olarak tabiki beşiktaşı destekliyoruz

-
@mrtgll33 Bir Galatasaray'lı olarak tabiki beşiktaşı destekliyoruz

@Sultangazililer1 Her zaman

-

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 13. hafta mücadelesinde Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılılar 6'da Lukas Podolski ve 59'da Bruma'nın golleriyle Kasımpaşayı 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golü 53'te Samuel Eduok'tan geldi. Kasımpaşa 72. dakikada Otigba'nın kırmızı kart görmesiyele 10 kişi kalırken, 79'da Adem Büyük bir penaltıdan yararlanamadı.

Spor Toto Süper Lig 13.Hafta
Fenerbahçemiz-Beşiktaş
Şükrü Saracoğlu Stadyumu
03.12.2016
19:00