STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
yaziklar olsun
-
@GalipCaliskan1907 Valla çok kötü sonuç aldılar, maçı izlemedim ama merak ediyorum. İyi oyun kötü sonuç mu, kötü oyun kötü sonuç mu acaba?
-
@mrtgll33 kötü oyun kötü sonuç. sen liderliğe yaklaşım savaşı veren takımsın. aldıkları sonuca bak 4-1 nedir yav? adamlar sondan 3. olan takıma yenildiler sen git başakşehiri yen sonra gel kayseriden 4 gol ye. olur mu böyle saçmalık. van persie 65 de girdi adama top atabilecek oyuncu yok ki. sonra RVP performansı düşük diyorlar. derler tabii. şu oyun kurucu bir oyuncu alın artık alperle olmuyor bu saçmalık. bugün ki maçta orta ofansta mehmet topal oynadı işe gel.. kayserispor ligde 18 gol atmış bunun 7si fenere. haftaya fenerin maçına bilet almaya düşünüyordum da vazgeçtim sayılır. şimdi bjk yarın konyayı yenerse oldu sana fark 9 puan. daha ne şampiyonluk şansı kalır ve bişey. bu takıma sow un yanına bir forvet bir orta ofansa 10 numaraya bir oyuncu bir sol bek ve bir sag kanat şarttttttttt!!!!!!!
-
This post is deleted!
-
Başarılar Cimbom'um :muscle_tone1:
-
@Sultangazililer1 başarılar aslanlar
-
Galatasaray - Medipol Başakşehir karşılaşmasında her iki takıma da başarılar dilerim. hak eden kazansın
-
Bu sene büyük ihtimalle Başakşehir ya da Beşiktaş şampiyon olur
-
@RvP1228 başakşehirin liderlikten düşüşü şampiyonluk geleceğini sarstı beşiktaş ve galatasaray derbilerinden galibiyetle çıkarlar ise şampiyonluk adına çok büyük adım atmış olurlar.
-
@cassano90 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@RvP1228 başakşehirin liderlikten düşüşü şampiyonluk geleceğini sarstı beşiktaş ve galatasaray derbilerinden galibiyetle çıkarlar ise şampiyonluk adına çok büyük adım atmış olurlar.
bu arada derbi demişim ne derbisi