STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@cassano90 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
sonunda adam akıllı hakemlerin adaletsizliği olmayan bir maç seyrettik Allah'a şükürler olsun ki. Ali Palabıyık on numara beş yıldız maç yönetti. Fenerbahçeli olup da fenerbahçe kazandığı için söylemiyorum bunları. Tosicin pozisyonu kime sorarsan kırmızı kart. ancak topsuz alanda RVP'nin yaptığı müdahaleye de kırmızı kart verebilirdi. Ancak Tosic haketti. Maçın sonlarına doğru penaltı bekleyişleri vardı bjk de. O pozisyon kırmızı kart değil Skrtel'in eller kapalı. Yani demek istediğim maç dışı olaylara çok fazla tanık olsak da maçı alevlendiren bir Oğuzhan ve Marcelo vardı. Hak etti bunu bjk. Hüseyin Göçek olmadan bir hiçsin bjk....
@cassano90 sen ve harunun maçı tekrar seyretmenizi öneririm ama tarafsızca bir fenerbahçeli gözüyle değil . van persie nin yaptıkları apaçık ortada + golünüz de ofsayt . ve maçın tamamını seyrettiysen
topun en çok kimde olduğunu ve kimin baskın geldiğini görmen lazımdı aslında söylenecek çok şey var da
son bir şey diyorum maç normal oynansaydı 2.yarı çok farklı olurdu . eğer ben fenerbahçeli olsaydım
ya hiçbirşey yazmazdım konuşmazdım ya da konuşacaksam da maçı haketmedik derdim utanırdım
savunmaya ne fenerbahçe doğru düzgün futbol oynadı ne de hakem doğru düzgün yönetti ... -
@esaret333 normal de forumda futbol konuşmayı hiç istemiyorum çünkü biliyorum ki kendimi tutamayıp ters şeyler söyleyip ceza alacağımı. neyse bu seferlik cevap vereyim ya işte kardeşim bu işler böyle oluyor. anladınız mı şimdi bizim neler çektiğimizi. bak sizin sadece 1 maç istediğiniz gibi gitmedi. bizim her maçımız hakem adaletsizlikleri ile dolu. hadi buna inkar edin. sana kanıtlarla gelirim hiç sorun değil. fenerbahçe bjk arasındaki lig maçında verilmeyen penaltımızdan mı yoksa verilmeyen faullerimizden mi yoksa yapılan faulun kırmızı kart olup da faul düdüğü bile çalınmayan bir pozisyondan mı bahsedeyim? ya da oynadıgınız tüm maçlarda bazen haklı olarak ama cogunlukla penaltı bile olmayan pozisyonlarınız da aldıgınız penaltılar mı? ya da fenerbahçeye göz atalım o kadar maçta hakkımız yenildiki sayamıyorum artık. düşünün şimdi hüseyin göçek olsaydı nolurdu budünkü maççoktan sallamıştınız 5 gol . noldu oğuzhan arsenalde robin abi robin abi diye peşinden koşarken iyiydi de geldi buraya rvp nin üstüne oynayıp attırmaya calısmadı mı oguzhan? bak erman toroglugunu normalde hiç sevmem ayar olurum adama ama dünkü maçın basında ne dedi adam maçta sarı cıkmayabilir ama kırmızı direk cıkabilir dedi ve kırmızı kart pozisyonundan sonra da van persie artık bu yolun sonuna gelmiş (tecrübe olarak) tosic amatörce davrandı kırmızıyı gördü. ammmaaa ben hakem adam akıllı yönetti dememin sebepleri bunlar işte. defalarca kez hakem hataları yüzünden ligde puan kaybettik. yetmedi yenildik yetmedi ezilen taraf olduk sesimizi çıkarmadık. şimdi belki ligde durumlar ck daha farklı olabilirdi. ama bu maç ilk defa bjk ın yanında olmayan bir hakem vardı. keşke hiç bir hakemimiz böyle olmasa da taraf tutmasa da adil bir şekilde maç yönetse. mete kalkavan en büyük bjk taraftarıdır bunu unutmayın. babası vs. falan bjk da falan calısıyor bunların sülalesi bjklı. bjk baskılı oynadı golü de bulabilirdi ancak çok hırslandılar bak marcelo dün futbolcularımızın üstüne çok geldi oğuzhan cok ugrastı tosic rahat durmadı rvp adam yılların tecrübesi nerede ne yapacağını bilen adamın üstüne bu şekilde oynanmaz. tosicin kırmızı kart gördüğü pozisyonda dediğim ilk şeyi sana söyleyeyim mi kardeşim, "rvp şuan oscar ödülünü hak ediyor" harbi öyleydi oscarlık oynadı adam resmen. ama üstüne çok geldiniz adamın hak ettiniz yani. pozisyon ofsayt olabilir. ofsayttan kaç tane gol yedik biz lige sesimizi dahi çıkartamadık. verilmeyen penaltılarımız havada ucustu. haksız yere penaltıdan gol yedik. haksız yere oyuncularımız kırmızı kartla oyun dısı kaldı. sesimizi çıkartamadık kardeşim. bana şimdi gelip de hakem hatasından şöyleydi böyleydi demeyin. önce çıkıp kendiniz adilce bir maç kazanın. sonra bizim takımımıza söylenin. mete kalkavansız hüseyin göçeksiz bir hiçsin BJK!!!!
-
@cassano90 çok uzun yazmışsın üşendim okumaya hala savunduğuna göre gereksiz bende tartışmak ağzımı bozmak istemiyorum çünkü ortada futbol yok 5 10 yıl önceki futbol ile şimdiki futbol arasında çok fark var
bu arada insanlara tepeden bakmamanı öneririm direkt haklıymış gibi konuşuyorsun ... bende sana diyorum ki maçı izlerken hiç tepki vermedim çünkü ortada maç yoktu saçmalığı seyrettik tüm BEŞİKTAŞLILAR ...
ayrıca sen ve benim tartışmanın ne sana ne bana ne de takımlara ne de lige katkısı var oynandı bitti
geri dönülemiyor ve dönülse bile adil oynanmıyor maçlar görüldüğü gibi ama tek lafım var bak dünkü oynanan
maç falan değildi saçmalıktı nokta bitti -
@esaret333 sen hala beşiktaşı savun işine gelmedi tabii o uzun yazıyı okumak. bi üşenme bi oku sonra gel karşıma konuş bence yoksa bu şekilde konuşmaya devam ettiğin taktir de kardeşim ben asla susmam. yıllardır fenerin maçlarına giderim bi şu son 2 yıldır gidemiyorum o da istanbul da değilim. sen git hala eziktaşını savun. hala adil değildi de. merak etme ilklerin takımının sonu gelmez vurur geçer affetmez. hadi iyi geceler.
-
@esaret333 sen hala beşiktaşı savun işine gelmedi tabii o uzun yazıyı okumak. bi üşenme bi oku sonra gel karşıma konuş bence yoksa bu şekilde konuşmaya devam ettiğin taktir de kardeşim ben asla susmam. yıllardır fenerin maçlarına giderim bi şu son 2 yıldır gidemiyorum o da istanbul da değilim. sen git hala eziktaşını savun. hala adil değildi de. merak etme ilklerin takımının sonu gelmez vurur geçer affetmez. hadi iyi geceler.
resmen küfretmişsin ceza alabilirsin bütün fenerbahçeliler yaptığınız tek şey çirkeflik maçı da öyle kazandınız zaten savunman çok yersiz ...
-
@esaret333 ortada küfür falan yok. biri bana çirkeflik mi dedi? maçı da böyle kazandık doğru. aferin. ama her zaman çirkeflik yapanlar sizlersiniz. tıpkı marcelonun dünkü maçta yaptıgı gibi, tıpkı oguzhan reisin herkese atarlandıgı gibi. aferin. böyle devam et. ama beni tahrik etme. tahrik ettiğin için konuşuyorum böyle. ceza alırsam alıyım napim ban yemicem ya alacağım 1 hafta forum cezası. bu da son mesaj. hadi bak işine!
-
ben mi tahrik ediyorum sen mi vurur geçer affetmez ne demek ha ? racon kesiyo gibi konuşuyon hadi bak işine diye falan amaaan artık yazarsam ne olayım ben bıktım vallaha ben olsam yerin dibine geçerdim fenerbahçeliliğimden utanırdım bizimkiler bi kaç kere faul yaptı ama sizinkiler dakka başı faul rvp elini donunun içine soktu taraftara dil çıkarttı tosici maçtan attırdı golünüz de ofsayt daha neyi savunuyon anlayamadım
-
BEYLER kalp kırmadan birbirimizi üzmeden tartışalım lütfen.Çünkü ne kadar konuşsakta yine başladığımız yere geri döneceğiz,mesele ceza değil ve hiç bir ceza yokturki bir insanın kalbini kırmaktan daha önemli olsun.
-
@cassano90 @esaret333 Arkadaşlar sizleri sadece bi kere uyaracağım, forumlarda bu şekilde ithamlar ve konuşmalar yanlış ve yasaktır. Saygı çerçevesinde tartışıyorsanız konuşun ama "Eziktaş", "Hiçsin BJK" vb kelimeler buraya uygun değildir. Herkes kendi takımını normal olarak savunmak isteyecektir, bu gayet normal ama burada kullanılan üslup ve seçilen kelimelere dikkat edelim. Tartışma ortamına yönelik mesaj atmamanızı öneririm, aksi takdirde ceza uygulamak zorunda kalabiliyoruz. Bunu hiç istemem ama kurallar açık ve net. Bu sebeple biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum :handshake_tone3:
-
@esaret333 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
ben mi tahrik ediyorum sen mi vurur geçer affetmez ne demek ha ? racon kesiyo gibi konuşuyon hadi bak işine diye falan amaaan artık yazarsam ne olayım ben bıktım vallaha ben olsam yerin dibine geçerdim fenerbahçeliliğimden utanırdım bizimkiler bi kaç kere faul yaptı ama sizinkiler dakka başı faul rvp elini donunun içine soktu taraftara dil çıkarttı tosici maçtan attırdı golünüz de ofsayt daha neyi savunuyon anlayamadım
maçı bana izledin mi diye sordun da belli ki sen hiç izlememişsin, git bir maçı 90 dakika boyunca izle ondan sonra gel burada doğruları konuşalım. dakika başı faul yapan taraf kimmiş onu da bi tarafsız şekilde izle öyle gel ama bu şekilde zaten uzlaşma sağlanamaz. bak kardeşim ben en başında dedim böyle yazarak çizerek futbol konuşunca delleniyorum ya cevap verme veriyorsan da doğruları konuş. Allah'ın takdiri işte beşiktaş her maç hakemlerle ekmek elden su gölden puanları kaptı ama Ali Palabıyık'ın parasını ödememiş belli ki Fikretciğim. bu maç istedikleriniz olmadı.
-
@esaret333 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
maçı bana izledin mi diye sordun da belli ki sen hiç izlememişsin, git bir maçı 90 dakika boyunca izle ondan sonra gel burada doğruları konuşalım. dakika başı faul yapan taraf kimmiş onu da bi tarafsız şekilde izle öyle gel ama bu şekilde zaten uzlaşma sağlanamaz. bak kardeşim ben en başında dedim böyle yazarak çizerek futbol konuşunca delleniyorum ya cevap verme veriyorsan da doğruları konuş. Allah'ın takdiri işte beşiktaş her maç hakemlerle ekmek elden su gölden puanları kaptı ama Ali Palabıyık'ın parasını ödememiş belli ki Fikretciğim. bu maç istedikleriniz olmadı.
ben böyle şey görmedim taraflı hakemi de tarafsız yaptın ya helal olsun sana sen soruma cevap ver
van persie kırmızı görseydi ? görmedi gol ofsayt bu mu doğru hakem ben öncesini tartışmıyorum
senin ilk yazdığın yorumu gördüm maçtan sonraki sırf takımın diye sonuna kadar savunuyorsun
ne desem kabul etmiyorsun senin görüşün sana benim görüşüm bana tamam mı kardeşim ? -
@mrtgll33 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@cassano90 @esaret333 Arkadaşlar sizleri sadece bi kere uyaracağım, forumlarda bu şekilde ithamlar ve konuşmalar yanlış ve yasaktır. Saygı çerçevesinde tartışıyorsanız konuşun ama "Eziktaş", "Hiçsin BJK" vb kelimeler buraya uygun değildir. Herkes kendi takımını normal olarak savunmak isteyecektir, bu gayet normal ama burada kullanılan üslup ve seçilen kelimelere dikkat edelim. Tartışma ortamına yönelik mesaj atmamanızı öneririm, aksi takdirde ceza uygulamak zorunda kalabiliyoruz. Bunu hiç istemem ama kurallar açık ve net. Bu sebeple biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum :handshake_tone3:
ben hakaret etmiyorum ki ama teşekkür ederim BJK ye edilen hakarete karşı tepkinizi koyduğunuz için
-
@cassano90 bana kimse fenerbahçeyi savunmasın artık konuşma bi de bana diyosun doğruları konuş diye
@mrtgll33 cassano 90 'a ceza verin şuna yaw etmediği hakaret kalmadı BEŞİKTAŞA ve bana ya konuşmasın ya da ceza
verilsin hem suçlu hem güçlü