STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@cassano90 bana kimse fenerbahçeyi savunmasın artık konuşma bi de bana diyosun doğruları konuş diye
@mrtgll33 cassano 90 'a ceza verin şuna yaw etmediği hakaret kalmadı BEŞİKTAŞA ve bana ya konuşmasın ya da ceza
verilsin hem suçlu hem güçlü -
Burda biraz yazılanları okudum da çok yersiz atışmalar olmuş.Takımlar için birbirinizin kalbini kırmaya değmez arkadaşlar..Elinize hiç bir şey geçmez...Burda birbirinize ne derseniz deyin bunlar hep havada kalır...Fb, bjk, gs vs.hiçbir takım siz gençlerden değerli olamaz...Onlar oynuyor, alıyor parasını yan gelip yatıyor...Siz sadece tartışmanızla, atışmanızla, birbirinizin kalbinizi kırdığınızla kalırsınız...Bu başlık aslında takımları konuşarak menajerler arasındaki muhabbetin daha da artması için açılmış...Siz aranızdaki muhabbeti daha da samimi hale getireceğiniz yerde aranıza setler koyuyorsunuz. Üstelik takım için...Çok gereksiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Takımlar sizin muhabbetinizi koyulaştıran bir araç olmalı, aranızı açan bir araç değil...Bende gs liyim ama buralara çok nadir yazarım yada hiç yazmam...Çünkü böyle şeylerle karsilasacagimi bilirim. Ve siz değerli gençlerin bu tarz atismalari çok üzücü bir durum oluşturuyor...Lütfen arkadaşlar takımlar yüzünden birbirinizin kalbinide kırmayınız, kalbinizi de kırdırtmayınız birbirinize...En iyi olan kazansın her zaman...En güçlü olan değil, yüreğiyle güçlü olan kazansın. İyi oyunlar...
-
@GS_METECAN aynen kardeşim
-
Şampiyonluk yolunda omuz omuza haydi Arena’ya
-
@Sultangazililer1 başarılar aslanlar
-
@F.S.M.0.13 Sosyal medya bu slogan ile uçuyor bugün
-
@F.S.M.0.13 GS Tv den baktım biraz antreman görüntülerine baya hırslı antremanda