STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
Beyler bence 3 büyüklerin borçta olmasının iyi yanları da var, anadolu takımları şans buluyor. Bundan 5-6 sene önce her sene aynı tablo oluyordu; GS - FB - BJK - TS - BS şimdi rekabetin biraz daha arttığını düşünüyorum ve böylece avrupa başarısı da artar. Osmanlıspor gibi olsa tüm takımlarımız ne güzel olurdu. Her takım 10 senede en az 1 kere avrupaya gitse ülke puanı tavan yapardı ki 2 bin puan sonra ilk 2 clde 3-4 direk avrupaya gidecek
-
Tebrikler Konyaspor
-
kardeş takım trabzonspora başarılar dileriz
-
Medical Park Arena’da bu akşam saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetecek. Dev mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
İKİ TAKIMIN 11'LERİ BELLİ OLDU
TRABZONSPOR:
Onur, Mas, Medjani, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Yusuf, Olcay, Castillo, N'DoyeGALATASARAY 11:
Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski -
Konyaspor'u galibiyetinden dolayı kutlarım
-
Bir FENERBAHÇE taraftarı olarak Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'a kulübümüzce yapılan haksızlıktan dolayı her zaman çalıştırdığı takımlara destek veriyorum. Bugün özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu performans bulduğu ilk gol, ikinci yarıda Yusuf Yazıcı'nın attığı güzel gol ve ilk yarıda olmayan bir ofsayt için düdük çalınan, son 25-30 dakikasını 10 kişi oynamalarına rağmen güzel bir oyun ve defans ile mücadele eden Trabzonsporu tebrik ederim. Dediğim gibi Ersun Yanal ve Aykut Kocaman her zaman adamdır. Adam her yerde adamdır. Dün konyaspora yenilmemize rağmen Aykutu destekledim. bunda utancak bir durum yok.
-
ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ: 0-0
STAT: Antalya Stadı
HAKEM: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar
YAYIN: beIN SPORTS 1ANTALYASPOR:
Ferhat Kaplan, Celustka, Chico, Salih Dursun, Sakıb Aytaç, Charles (Dk. 89 Yekta Kurtuluş), Zeki Yıldırım, Danilo (Dk. 46 El Kabir), Mbilla, Deniz Kadah, Eto'o (Dk. 90+2 Serdar Özkan)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza ÇalımbayBEŞİKTAŞ:
Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano (Dk. 71 Mitrovic), Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma (Dk. 58 Cenk Tosun), Talisca (Dk. 60 Necip Uysal), Babel, Aboubakar
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol GüneşSARI KART: Dk. 35 Talisca, Dk. 61 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)
KIRMIZI KART: Dk. 64 Aboubakar (Beşiktaş)
-
bugün bizim ligde oynanan 4 maçta ilk yarı 0 bitti 4 üne de iy0 desek kupon yapsaydık 8,00 oran olurdu 50 lira bassan 400 lira alırdın vay be iddaa oynamıyom bayadır ama iy0 en iyi iddaa yöntemi ilk yarı bitti mi senin iddaan da bitiyo hemen kazanıyosun eğer tutturursan 2.yarı umrunda bile olmaz keşke oynasaydım