STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@DarylDixon31 İmkansızı söyledin kardeşim
-
Niye imkansız olsun ki ? Ligin en formda takımı Başakşehir , en iyi top oynayan takımı Başakşehir , kadro değeri olarak değil ama mücadele ve performans olarak en iyi takım Başakşehir . Bence bu takım zoru başarıp şampiyon olabilir . Ama bizim spor medyası maalesef 3 büyükler dışındaki takımlara ilgi göstermediği için Başakşehir ' e hiç şans vermiyorlar ama bu senenin açık ara farkla favorisi Başakşehir , ligde lider hala Başakşehir bu performanslarını sürdürürler umarım.
-
@RvP1228 herkes bi Leicester City bekliyorum ama uzun maratona dayanmaları bende endişe uyandırıyor, yoksa akdini iddia eden Yok taş gibi takımlar.
-
@DarylDixon31 bak hele bak
-
@RvP1228 zor kardeşim bizim ligde
-
Elbette lig uzun şampiyon olmaları zor ama ben bu takımın zoru başarabileceğine inanıyorum abi bu sene gönlüm Başakşehir ' in şampiyon olmasından yana 3 büyüklerden hiçbiri iyi değil diğer takımların da şansı yok
-
@RvP1228 Galatasaray olmuyorsa onlar olsun kabul
-
Yok Fenerbahçe olmuyorsa Başakşehir olsun
-
@RvP1228 fener bu sene bizden de zor
-
Fenerbahçe son haftalarda toparlandı Galatasaray düşüşe geçti
-
@RvP1228 zaman zaman olur bu iniş çıkış ama eğer galatsaray feneri kadıköyde yenerse çok kelle gider
-
Küme düşecekleri de konuşalım bu sene Adana , Akhisar ve Rize düşer diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Antalya Eto'o sayesinde kümede kalacak bence gerçi düşme hattında da büyük rekabet var ne olacağını bilemeyiz Trabzonspor bile 2 maç üst üste kaybetse düşme hattına girebilir
-
@F.S.M.0.13 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@RvP1228 zaman zaman olur bu iniş çıkış ama eğer galatsaray feneri kadıköyde yenerse çok kelle gider
Öyle bir ihtimal yok abi Fener Kadıköyde yenilmiyor genelde
-
@RvP1228 valla o yüzden dedim ya çok kelle gider diye
-
@F.S.M.0.13 en büyük Galatasaray
-
@F.S.M.0.13 lig sonunda burdayım gelin
-
Murat abi doğru söylüyor aslında 4.yıldız Galatasarayda var UEFA kupasını Galatasaray kazandı ama siz futbolda çok iyisiniz biz yani Fenerbahçe genel olarak tüm spor branşlarında iyi abi biz spor kulübüyüz Siz futbolda iyisiniz bir de su topunda iyisiniz
-
@RvP1228 haklısın kardeşim sporsal olarak başarınız iyi, baskette Fenerbahçe her sene heyecan veriyor bizlere mesela
-
@RvP1228 futbol herşeydir kardeşim