STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@Legend-Of-Galatasaray
bakalım bekleyip göreceğiz. -
İki takım Süper Lig'de 94 kez karşılaştı. Galatasaray 47, Bursaspor 22 kez kazandı (25B).
Galatasaray, 28 Ocak 2012'den bu yana Bursaspor'a yenilmiyor (4G 4B).
Galatasaray, iç sahada Bursaspor'a karşı oynadığı 47 maçın sadece dördünü kaybetti (35G 8B).
Galatasaray, son dört lig maçının üçünü kaybetti (1G) ve bu maçlarda sadece iki gol atabildi.
Evindeki son iki maçını kaybeden Galatasaray, Türk Telekom Arena'da hiç üst üste üç yenilgi almadı. Galatasaray, iç sahada en son üç mağlubiyeti Kasım-Aralık 2010 arasında Manisaspor, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nden almıştı, ki bunlar da Ali Sami Yen Stadı'ndaki son üç lig maçıydı.
Bursaspor ligde beş maçtır yenilmiyor (2G 3B) ve bu maçlarda gol yemedi. Bu, Bursaspor'un Nisan-Ekim 1972 arasında yakaladığı dokuz maçlık seriden bu yana en uzun gol yememe serisi.
Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor'un başında ilk maçına çıktığı 19 Aralık 2015 hafta sonundan bu yana Süper Lig'de yeşil beyazlılardan daha fazla galibiyet alan sadece dört takım var (Beşiktaş 22, Fenerbahçe 18, Başakşehir ve Konyaspor 17, Bursaspor 14). Aynı dönemde Galatasaray ise 12 galibiyet alabildi.
Galatasaray, ligin en fazla isabetli pas atan takımı (5284), Bursaspor ise bu alanda 18 takım arasında 14. sırada (2987). Ancak hücum bölgesindeki pas sayılarında Galatasaray yine ilk sıradayken (1097), Bursaspor (883) dördüncü. Başka bir ifadeyle, ligde paslarının en büyük bölümünü hücum bölgesinde yapan takım Bursaspor (%29,6); Galatasaray ise %20,8 ile 18 takım içinde 16. sırada.
Bursaspor, gollerinin en büyük bölümünü maçların son 15 dakikalarında atan takım (%46; 13 golün altısı).
Galatasaray'ın iç sahada attığı yedi golün dördü duran toplardan geldi.
Bu sezon kalesine gelen ilk 26 isabetli şutta yedi gol yiyen Harun Tekin, son 22 şutta gol yemedi. Fernando Muslera ise bu sezon kalesine gelen ilk 31 şutta beş gol yerken, kalesine gelen son 10 isabetli şutun beşini yedi.
Harun Tekin, ligde en az beş şutla karşılaşan kaleciler arasında en yüksek kurtarış oranına sahip olan isim (%85,4).
Wesley Sneijder, Bursaspor'a karşı 10 resmi maçta beş gol attı.
Cristobal Jorquera'nın bu sezon attığı dört şut da gol oldu.
Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'a karşı teknik direktör olarak çıktığı beş maçın üçünü kaybetti (1G 1B). Bu maçların dördünde karşılıklı gol atıldı. -
@Legend-Of-Galatasaray yenecekmiyiz ondan haber ver
-
-
@F.S.M.0.13 ne deseler boşşş göklerden gelen bir karar vardır
-
@F.S.M.0.13 yok abi ya severim galatasarayı....
-
@F.S.M.0.13 oyuncuların reaksiyon verdiği maç olur bence beklenenden daha kolay olur galibiyetimiz gibi geliyor
-
@Legend-Of-Galatasaray inşallah kardeşim
-
@Legend-Of-Galatasaray said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@F.S.M.0.13 oyuncuların reaksiyon verdiği maç olur bence beklenenden daha kolay olur galibiyetimiz gibi geliyor
Maç sonucu: Galatasaray 3-1 Bursaspor
tam reaksiyon vermek gibi başlasa da maç ofsayttan yenilen gol ve verilmeyen penaltıdan sonra motivasyon düşer gibi olsa da yasinin güzel golü ile hakimiyeti alıp bir daha vermedik
-
@Legend-Of-Galatasaray güzel maçtı
-
@F.S.M.0.13 abi ben daha çok basket maçına baktım ama altta basket üstte basket maçı şeklinde izledim iki maçta güzeldi ama seyircisiz maç fazla sarmıyor basket maçındaki atmosfer çekti beni oraya biraz
-
@Legend-Of-Galatasaray her iki takımımızıda tebrik ederiz
-
@mrtgll33 hep ters gelir fb ye rize en azından son 3 yılda 1-1 geçiyor içimden
-
@Legend-Of-Galatasaray
Bu saatten sonra kolay kolay puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum, ama futbol bu nerede ne olacağı belli olmaz hayırlısı diyelim -
@Sosyokrat said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
edeceğimizi düşünmüyorum, ama futbol bu nerede ne olacağı belli olmaz hayırlısı diy
bu saatten sonra ?