Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@f-s-m-0-13 Öyle görünüyor abi. Şuan için 4-3-3 A ve 3-4-3 A taktiklerini kullanıyorum sadece. Yeni formasyonlar ve taktikler denemek istiyorum ama eskisi gibi kalmamış oyun bilgim. Bakalım ne zaman yeni formasyonlar ve taktikler öğreneceğim.
-
@sir-umut-birdal senden de panzehirini alırız
-
@sir-umut-birdal kardeşim yedek kadroydu be ama helal olsun yinede yendin tebrikler kardeşim
-
@dogukan-bor ana hesap ta kadro farkını koyunca tartışmasız 433 a oynarım
-
@koyucu6704 bu sayılmaz yani diyor
-
@f-s-m-0-13 simdigi favorim 532
-
@f-s-m-0-13 O taktiği bir tek Fenerbahçe'de kullandım ve bütün maçlarımı kazandım. Chelsea gerçekte de 3-4-3'ü kullandığı için kullanıyorum. Şuan için gayet iyi bir taktik. Yeni taktikler öğrenebilmek için lig kurup orada tek başıma oynuyorum şimdilik. :slight_smile:
-
Hadi iyi geceler dostlarım
-
@koyucu6704 sağol dostum şaka bi yana taktiğin çok sağlam. garantici oynuyorsun. finalde başarılar
-
@f-s-m-0-13 ben 433byi daha çok seviyorum abi çok fark olmaz herhalde a b arasında
-
@koyucu6704 İyi geceler abi.
-
@sir-umut-birdal Birinde 2 tane ofansif orta saha ve 1 defansif orta saha, diğerinde ise 1 tane ofansif orta saha ve 2 tane defansif orta saha. Bence fark var arada. :slight_smile:
-
@koyucu6704 ligdeki ilk denemende daha iş yaptı. finalde korkulu rüyam olur bu taktik
-
@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@dogukan-bor eyvallah kardeşim benim favorim 451 4231
İlk turda devşirme kadro yapmistik 433 kurarak
Abi senin şu 4-5-1 ve 4-2-3-1 formasyonlarında ki kullandığın taktikleri merak ettim açıkçası. Bir ara anlatırsın umarım.
-
@dogukan-bor dostum bilgisayara karşı ne taktiği öğrenebileceksin. bence gerçek menajerlere karşı oyna. bilgisayarı 325 ile de yenersin
-
@sir-umut-birdal Kafama göre takılıyorum işte şimdilik. Şuanda bir tek 2. hesabımda gerçek menajerlerle oynuyorum. Liglerim sona erdiğinde daha aktif menajerlerle oynamaya başlarım bütün hesaplardan. :thumbsup_tone2:
-
@dogukan-bor çok gecikme aralık yaklaştı taktik bilgini oturtmaya başla ki seneye dünya şampiyonasına katılalım seninle
-
@sir-umut-birdal Benim o şampiyonaya katılmam için en az 1-1,5 yıl kesintisiz oynamam gerekiyor. Bir çok taktiği o kadar kısa sürede öğrenmem neredeyse imkansız.
-
@dogukan-bor girebildiğin en zor liglere gir. turnuvaları kaçırma. ekip olayını seviyorsan ekibe de gir. seneye dünya şampiyonasında olursun
-
@sir-umut-birdal Mantıklı ama dediğim gibi birkaç taktiği kafamda oturtmam lazım. :thumbsup_tone2: O zaman girerim.