Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Tamam da biz şimdi hangi gruptayız belli değil pm ler belirlesin menejerleri şimdi den
-
TNT temsilcilerine başarılar
-
@Sir-Umut-Birdal kuralar mp ve osm tecrübe durumuna göre yapılmıştır adil bir turnuva olması için elimizden gelen hassasiyeti göstermekteyiz amacımız sadece bir şampiyon çıkarmak değil katılan tüm menajerlerin keyif almasını saglamak
-
@2323Muhammed kardeşim bi önceki sayfalara bak bi zahmet
-
@F.S.M.0.13 bugün açılcak dimi ligler ? yoksa 7 temmuz akşamı mı
-
@TuRkAsKeri75 7 temmuz akşamı
-
Herkese başarılar
-
@Sir-Umut-Birdal :rofl: Ben sonuncuyum :rofl:
-
@Kaiser-Brian-Clough senin eski hesabını bilmeyenler seni sonuncu sansın abi
-
@Sir-Umut-Birdal cok manidar oldu bu @Kaiser-Brian-Clough
-
@Sir-Umut-Birdal O hesapta da o kadar başarılı sayılmam. Ekipler için harcanan bi hesaptı en nihayetinde Ben menajer puanının bişey ifade etmediğini yıllar önce yine bu oyundaki bi tecrübeyle anladım. Ekipler şampiyonasında o zaman Kanarifuglene vardı mr onlinedragon falan vardı bunların ekipteki beş altı menajer ilk ondaydı sıralamada. Ama turnuvada alt üst ettiler bunları. Sonra ekip savaşlarında yine basit yenildiklerini gördüm ve gözümde MP'nin hiç önemi kalmadı. Majstor Matt bi ekip kurdu beni de davet etti, ekipteki çoğu kişinin hesabı aynı senin gibiydi 150-200 maç oynamış ama çok başarılı. Ve ekip çok başarılı oldu. O zaman bi kez daha yüzüme çarptı bu gerçek MP'nin tek önemi şu an oynanan OSM WC'ye katılım sağlaması ve menajer prestiji tabiki. Yoksa o tabloya bakıp altıncı sıradayım diye gözünün korkmasına gerek yok. Bunu menajer puanı sıfır(0)- ZERO olan birinden dinlemen ayrı bi trajedi.
@Sultangazililer1 Ahaha eski hesapta da puan sıfır gözüküyo haklısın
-
@F-S-M-0-13 GS METECAN isimli hesabı bulamadım ben.
-
@Kaiser-Brian-Clough Sizi daha önceki hesabınızdan da tanıyorum çok deneyimli bir menajersiniz bu turnuvadaki şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiniz
Menajer puanına ben eskiden önem verirdim ama şu an sadece zevk için oynuyorum
-
Ben kendime güveniyom bakalım son zamanlarda bi taktik geliştirdim bazen 2 atıyom bazen 7 değişiyo :DFS:D
-
@RvP1228 Turnuvadaki amaç o zaten biliyosun. Daha ilk mesajda Arda hocam üstüne basa basa forumda hareketliliği artırma niyetini ortaya koydu. Turnuva başlamadan da başarılı olmuşa benziyor. İlerisini sen düşün. Kimsenin BC peşinde koşmadığını biliyoruz. Benim haricimde tabi
-
@Kaiser-Brian-Clough BC kazanan benimle paylaşssın
-
@Kaiser-Brian-Clough inceliyorum
-
@F.S.M.0.13 GS_METECAN diye geçiyormuş. Sevdamız Futbol ekibinden. Şimdi buldum.
-
@Kaiser-Brian-Clough Ben girseydim de kazanamazdın katılımcılar baya iyi