Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Kaiser-Brian-Clough eyvallah hocam inşallah sizleri mahcup etmeyiz
-
Bakalım beni çizicekler mi yoksa iyi mücadele verebilecek miyim
-
@F.S.M.0.13 bu arada turnuva bittikten sonra kesinlikle yeni turnuvalar gelsin
-
Bu arada biriyle takım olabiliyomuyuz yani bu oyuna bi etki etmez ama anca beraber kanca beraber misali ortak kararlar aramızda taktik paylaşımı vs ?
-
@F-S-M-0-13 : 1.Tur ve Final Turunda, aynı ekibin iki menajeri arasındaki tüm maçlarda aynı ekibin iki üyesiyle olan maçlarda
Her menajer 11 oyuncu dizmeli ve her oyuncu orijinal pozisyonunda hizalanmalıdır (hücumcular, orta saha oyuncusu orta saha vs.). -
Bir ay aradan sonra oyuna girdim . Okuldan dolayı bu turnuva kayıtlarında yer varmı varsa ne yapacagım birisi ben aydınlatırsa seviririm
Teşekkürler.
-
@SütlüPizza Kardeşim kayıtlar doldu fakat ismini yedeğe yazdırabilirsin biri gelmeyince sen gelirsin onun yerine
-
@TuRkAsKeri75 Aynı ekipten oldugu icin x takımı iyi gidiyorsa ekip arkadasına mac vermesin diye alınmış bir kural yerinde ve dogru
-
@Sultangazililer1 Anladım ama onu benim soruma karşı anlayamadım sadece
-
@TuRkAsKeri75 Turnuva bireysel oldugu icin sizin sordugunuz soru olmaz
-
@Sultangazililer1 Eyvallah cevabımı aldım
-
Arkadaşlar ilk sayfada yer alan genel kuralları lütfen iyi okuyunuz.
-
Lig moderatörü arkadaşlar Arda hocam zaten özel mesaj yoluyla ek bilgilendirmeleri yapar ancak genel hatlar zaten net bir şekilde ortaya konulmuş. Hatasız hareket etmeye çalışalım.
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:- Turnuva 12 ve 20 takımlı Nostalji Liglerinde yapılacaktır.
Kurallar
OSM şartları altında belirtilen tüm kurallara uyulması gerekmektedir.
Antreman kampları kapalıdır.
-
1.Tur ve Final Turunda, aynı ekibin iki menajeri arasındaki tüm maçlarda aynı ekibin iki üyesiyle olan maçlarda
Her menajer 11 oyuncu dizmeli ve her oyuncu orijinal pozisyonunda hizalanmalıdır (hücumcular, orta saha oyuncusu orta saha vs.). -
Bir yöneticinin kayıt yaptırması ve hazırlığın 3. gününe kadar lige katılmaması durumunda, organizatörler kayıtlı olmayan ve katılım için mevcut olan bir yöneticiye bu yeri atayabilir.
Her ligin yöneticisi gönüllü olarak seçilecektir, bu nedenle PM'yi (Lig açan Moderatör)
Lig oluşturmak için hazır olan yönetici için. >> Ligler her zaman 20: 10-21: 30'da (Server Saatinde) oluşturulacak.
Lig ismi: OSM Dostluk TR / Grup ...
-
Önemli: Hazırlık günleri oynanmayacaktır.
-
Bütün takımlar aynı değerde olduğu için herhangi bir takım seçme kurası olmayacaktır.
İlk turda kupa maçları oynanmayacaktır.
-
@Sir-Umut-Birdal Başarabilirsin. :clap_tone5: :clap_tone2:
-
@ALİ-KOÇ-61 üşenmedim, daha sağlıklı bir veri elde etmek adına oturup grubumuzdaki menajerlerin maç başına aldığı menajer puanını hesapladım ve senin ardından 2. sırada olduğumu gördüm bu veri beni umutlandırmadı değil
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@ALİ-KOÇ-61 üşenmedim, daha sağlıklı bir veri elde etmek adına oturup grubumuzdaki menajerlerin maç başına aldığı menajer puanını hesapladım ve senin ardından 2. sırada olduğumu gördüm bu veri beni umutlandırmadı değil
Umutcum. Psikopatsın. Teşekkürler
-
@Kaiser-Brian-Clough profil sayfasında görülen puanlar belirli bir süre sonra azalmaya başladığı için ödül vitrini sayfasına girip ana hesapla bitirilen tüm liglerin puanlarını toplayıp ana hesaptaki maç sayısını böldüm evet yaptım bunu
-
@Sir-Umut-Birdal İşsizlik nelere kadir...
-
@Sir-Umut-Birdal organizatörü de hesaba katsaydin