Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@TuRkAsKeri75 Daha var
-
Merhaba kıymetli OSM sevdalısı arkadaşlarım selam olsun sizlere, nasılsınız iyisiniz inşallah
-
@Kaiser-Brian-Clough kardeşim aldığın takım tam nickine uymuş
-
@sistematikci İyidir abi sen nasılsın
-
@TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci o tntleri patlatabilecek miyiz bakalım
dikkat et patlamasın (taktiklerin):D
-
@Sultangazililer1 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci İyidir abi sen nasılsın
Eagles bekliyorum artık Ferhat canım sıkılıyor bitmedi gitti şu ilk tur
-
@mrtgll33 abi brian clough bana göre tarihin en iyi hocalarındandır adam 2.ligden nottingham forestı aldı 2yıl üst üste şampiyonlar liginde şampiyon yaptı ama leedsliler sabırsızca adamı yolladı yollamasalardı o dönem liverpool değil leedsin adı geçerdi
-
@Kaiser-Brian-Clough abi @Ghost4512 yi deplasmanda 1-2 yenmişsin tebrikler :clap_tone1: :clap_tone1:
-
@Kaiser-Brian-Clough Tebrikler
-
Bu turnuvada bence herkes kazanıcak,en kötü ihtimalle oyun zevki ve yeni taktiklerin keşfedildiği,bulunduğu bir turnuva olur.Teşekkürler @F-S-M-0-13 Arda abi ve sponsorumuz @DarylDixon31 Halil.
-
@Bilocan-Bingul kardeşim sen nerdesin kaç gündür daha önce katılmanı bekliyordum sohbete
-
@sistematikci Merhaba abi
-
@Sir-Umut-Birdal huuuu ifşa
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough abi @Ghost4512 yi deplasmanda 1-2 yenmişsin tebrikler :clap_tone1: :clap_tone1:
Maçın hakkı beraberlikti. Bremner biri penaltıdan diğeri serbest vuruştan iki gol attı. Yoksa ortada geçti maç skorborddan izlediğim kadarıyla
@Ghost4512 Teşekkürler hocam. Bana kalırsa talihsiz iki maç geçirdin. Birinde çok üstündün diğerinde de beraberlik hakedilmişti en azından. Sonraki maçlarda seri galibiyetler bekliyorum
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Bu turnuvada bence herkes kazanıcak,en kötü ihtimalle oyun zevki ve yeni taktiklerin keşfedildiği,bulunduğu bir turnuva olur.Teşekkürler @F-S-M-0-13 Arda abi ve sponsorumuz @DarylDixon31 Halil.
Teşekkürler canım kardeşim
-
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@CnytAkn Böyle organizatör olmaz kınıyorum kendisini @F-S-M-0-13
Kına bakalım
-
@sistematikci Her yerde rekabet ortamına atılmak için yanıp tutuşan bir yöneticimiz olduğu için mutluyum :slight_smile: iyi anlaşıcaz