Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Arkadaşlar şahit olduğunuz üzere Almanların idmanını takım olarak izlemek istedik ancak Münih Olimpiyat Stadının kapıları @CnytAkn tarafından üzerimize kapandı ve büyük hayal kırıklığı yaşadık. Her olayda kafayı yemiş gibi hareketler sergileyen Bremner ve İskoç tayfası arkamı döndüğümde yüzlerini William Wallace gibi boyamışlardı. Bu gece saat 23:00 de maçta büyük olaylar çıkaracaklarını söylediler ve engel olmaya kalkmamamı istediler. Beckenbauer bacaklarına veda etsin diyenler olduğunu duydum. Ayrıca Lorimer hattrick yapcam gibi laflar etti. Stat dışında da iki Bayern Münih taraftarının bıçaklandığı haberleri geldi. Şimdiden olacaklar için özür diliyorum. Naparsınız çirkef bi takım bu Leeds.
-
@Kaiser-Brian-Clough maçın hakemi Graham Poll pozitif futbol oynatmaya çalışacağını, aksi türden hareketlere müsamaha göstermeyeceğini belirtmiş abi. Ne diyorsun bu duruma?
-
@Sir-Umut-Birdal Sanıyorum bir kırmızı kart görebilir takım. Ama kim bilir oyuncularım diye demiyorum Ali cengiz oyunu bol bunlarda. Hakemi aldatırlar bunlar beleşe penaltı falan alırlar. Üç sarı kartla geceyi atlatsam karlı saycam kendimi.
-
@Kaiser-Brian-Clough hakemin İngiliz olması Bayern Münih tarafından karşılaşmanın tarafsızlığına gölge düşüreceği eleştirisine sebep oldu ama Graham Poll açıklamalarıyla Münihli taraftarların yüreğine su serpti
-
Yine yenildim bugünkü yenilgiyle ilk 2'den ümidimi kestim artık. 3. olabilirsem ne ala
-
@Sir-Umut-Birdal Ümidini kesme daha çok var
-
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Şu Leeds münih maçını merakla bekliyorum
İlgiyi artırmak için çabalar sergiliyoruz
-
@Kaiser-Brian-Clough Takdir ediyorum
-
Maçların oynanmasına son yarım saat gibi bi süre kaldı tahminleri alalım
-
@Kaiser-Brian-Clough onlara bir ingiliz takımında oynadıklarını hatırlat
-
@Kaiser-Brian-Clough ama biz leedsi böyle seviyoruz
-
Arkadaşlar sonuç olarak fotbol 22 kişinin oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir spor dalı. William Wallace'in da başını kesmişlerdi zaten.
-
F Gurubu Liginde Kendi Evimde Oynadıgım Maçlarda Şansım Yok 2 Maç Berabere Deplasmanda 2 Galibiyet.
-
@Kaiser-Brian-Clough Yinede tebrikler iyi maç oldu çekişmeli ama saydığın isimlerde Breitner i söylemediğin için adam sinirlenip 2 asist yapmış
-
yorumsuz bir haftayı geride bıraktık
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough Yinede tebrikler iyi maç oldu çekişmeli ama saydığın isimlerde Breitner i söylemediğin için adam sinirlenip 2 asist yapmış
Ben seninle konuşmuyorum küsüm :)Antrenmanı izleseydik takım motive olcaktı gittiler sinirden oynayamadılar. Bide öne geçtiğim maçı verdim. Şu an soyunma odasında viski içiyolar. Meğer beni toplumun önüne atıp baskı altına alma niyetindelermiş. Tamamen provoke edildim. Sabotaj.
-
@Bilocan-Bingul Mükemmel. Sessiz çığlık diye buna derim ben
-