Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Ya bu çocuk @TuRkAsKeri75 her gün online oluyordu her saat. Bugün girmedi hiç. Maçtan soğudum ya. Laf atacak adam olmayınca konsantrasyon kalmıyor ki. Bide yenilirim bunun üzerine. 433 ten başka taktik yok deyip duruyordu ezecektim güzel güzel atışacaktım burda. Şanssızlık.
-
@Kaiser-Brian-Clough online olmuş arkadaş
-
@Sir-Umut-Birdal Takım sahaya çıktı bile ya. Şu an stattaki uğultudan beni bile duymuyorlar. Çok geç online oldu. Motive olamadık
-
@Kaiser-Brian-Clough oyunu yaşayarak oynuyorsun abi İmreniyorum
-
Turnuvaya kötü bir başlangıç yaptım diyebilirim ama daha ligin başı sayılır önümüzde çok maç var umarım toparlanırım
-
@Kaiser-Brian-Clough Online olamamamın nedeni hastaydım arkadaşlar serum yedim dün bi kere yedim yarar sağlamadı akşam bidaha yedim çok şükür iyiyim şuan seninle olan maçın aklıma geldi serumlu serumlu girdim oyuna maçıda aldım 4-3-3 gücü
-
@TuRkAsKeri75 geçmiş olsun kardeşim
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah saolasın
-
@Kaiser-Brian-Clough Sana güveniyorum Harenliyi yenmelisin bende yenersem 3.lüğe yükselicem
-
Final yolunda hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar
-
334 le maça çıkmışım. O derece motivasyon eksikliği oldu dün.
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough oyunu yaşayarak oynuyorsun abi İmreniyorum
Kovulmama az kaldı dalga geçe geçe oynarken yeniliyo takım.
-
@Kaiser-Brian-Clough Senin takım biraz ters, taktiğide yansıtmışlar bunu. Kime çektiler bilmiyorum ''(resiak)''
-
@koyucu6704 Yeniçeriler iyi biner abi
-
@TuRkAsKeri75 geçmiş olsun dostum. Tebrikler. Hasta yatağında bile 3 puanı bırakmamışsın
@vadante namağlup tek şampiyon derken C grubunda @nogay123 adlı kullanıcı 7de 7 galibiyetle gidiyor
@Kaiser-Brian-Clough aman abi dikkat et, toparlaması zor olabilir. Aşağı yukarı ligin ilk yarısı bitti. Taktiğini oturtanlar seri galibiyetlere başlayabilir. Çok macera aramadan üst tura çıkmaya bak. Seninle bir türlü aynı ligde buluşamadık. İkimiz de çıkarsak finalde kapışırız -
@Sir-Umut-Birdal eyvallah
-
Son durumlar nasıl ?