Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
334 le maça çıkmışım. O derece motivasyon eksikliği oldu dün.
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough oyunu yaşayarak oynuyorsun abi İmreniyorum
Kovulmama az kaldı dalga geçe geçe oynarken yeniliyo takım.
-
@Kaiser-Brian-Clough Senin takım biraz ters, taktiğide yansıtmışlar bunu. Kime çektiler bilmiyorum ''(resiak)''
-
@koyucu6704 Yeniçeriler iyi biner abi
-
@TuRkAsKeri75 geçmiş olsun dostum. Tebrikler. Hasta yatağında bile 3 puanı bırakmamışsın
@vadante namağlup tek şampiyon derken C grubunda @nogay123 adlı kullanıcı 7de 7 galibiyetle gidiyor
@Kaiser-Brian-Clough aman abi dikkat et, toparlaması zor olabilir. Aşağı yukarı ligin ilk yarısı bitti. Taktiğini oturtanlar seri galibiyetlere başlayabilir. Çok macera aramadan üst tura çıkmaya bak. Seninle bir türlü aynı ligde buluşamadık. İkimiz de çıkarsak finalde kapışırız -
@Sir-Umut-Birdal eyvallah
-
Son durumlar nasıl ?
-
@TuRkAsKeri75 Bayern çıkışta diyorlar :man_lifting_weights_tone5:
-
@F.S.M.0.13 Kendisi zaten
-
-
@Sir-Umut-Birdal Bayern maçında tahrik vardı yenildim. Kendi sahamda Benfica maçı öncesi burada bi arkadaşla taktik dalaşına girip gaza geldim 334 oynattım yenildim. Ama baya üstündüm maçta. Sonra yine kendi sahamda Manchester'a karşı oynadım. Burda laf atacak insan aradım ama bulamadım dostluk maçları için taktik denerken o taktikle maça çıkmışım. Yine takım üstün oynadı ama yenildim kaçan bir de penaltı vardı. Ligde makas açılmadı. O yüzden herkesi şansı var.
-
Bu maç kesin yenilicem Deplasmandayım kadro nerdeyse full yedek yenersem şampiyon olmam lazım
-
@Kaiser-Brian-Clough Bende yenildim kardeşim senin takıma (adjei abi vardı bide topçular çok yoruldu dinlendirecek onlari)
-
@Kaiser-Brian-Clough diğer ligleri incelemedim ama makas konusunda en dar lig bizimki olabilir. 3. ile 11. arasında 5 puan fark var
-
Group A - Son 2 Macta Yenilen Kırmızı Kartlar Ve Sonrasında Gelen Maglubiyet İyi Ayarlamak Lazım Sertligi
-
Liglerde baya çekişme var. Her an herşey olabiliyor
-
@Kaiser-Brian-Clough aynen ya özellikle bizim lig tam ne oldum değil ne olucamlik lig