Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Kaiser-Brian-Clough senle maçımız diğer hafta 4-3-3 oynayalım ikimizde
-
bu hafta george best önderliğindeki manu maçına çıkıyoruz
-
@F.S.M.0.13 Buraya ne ara 600 mesaj atıldı
-
@F.S.M.0.13 BAlık niye seninle daha iyi yerlere gidelim abi
-
Aga taktik denemiyicem artık bam bam bam sıkıldım
-
İlk 3haftada alınan 3galibiyetle yüzler guluyordu interde fakat santos karşısında yedeklerle çıkıp 2-0geriye düşmesine rağmen puanı alan ertesi hafta anderlecht karşısına galibiyet parolasıyla cikmamiza karşın 1-0 öndeyken 3-1 geriye düştük üstüne 10kişi kaldık ama yinede puanı bırakmadık diyen Samet ÖZDEMİR konuşmasının sonunda oyuncularımı maçı bırakmadıkları için tebrik ederim lakin bu kadar çok ve erken goller yemeye devam edersek korkarım çeviremeyecegimiz zamanlarda gelir dedi ve liderlik koltuğunu bırakmak istemediğinin sinyalini verdi..
-
@sametozdm 6 şutta 3 gol atmışsın Tebrikler
-
Group A
-
George bestin yedek soyunduğu maçta(neden öyle oldu acaba ) unitedi 2-0 yendik maçtan sonra ingiltereden zor kaçtık
-
Ben yine berabere kaldım @sametozdm ile olan maçta sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Hal böyle olunca da risk almıyorum. Bu sefer de maç beraberlikte kilitleniyor. İkisinin arasını bir türlü ayarlayamadım. O ince noktayı keşfettiğimde galibiyetlerin peş peşe geleceğinden eminim. Yarın, ligde başarılı sonuçlar alan @RvP1228 e karşı deplasmanda mücadele edeceğim. Kendisine buradan başarı dileklerimi iletiyorum. İyi olan kazansın