Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough
Almanlar her zamanki gibi sonuna kadar disiplinli.Fazla söze gerek yok finale çıkanları tebrik ederiz.Ama iddiam kalmadı diyip gizliden final biletini almaya calışanlarda var aramızdaBu Nazilerle baş edilmez. Cüneyt için Almanlara "Kavgam" ı okutmuş diyorlar.
-
Uzun suredir basın toplantısına katılamayan Sametozdm tatilde olduğunu ve bu yüzden ne oyuna nede basına gereken vakti ayıramadıgını ifade ederken düşünceli gözüküyordu. Bir basın mensubu arkadaşın sorusu üzerine bir önceki basın toplantısında liderliğe oynarken simdi gruptan çıkma mücadelesi verdiğini söyleyen genç teknik adam santos deplasmanında basa bas giden maçı şanssız bir şekilde 1-0kaybettigine dikkat çekerken deplasmanda 3-1 kazandığı Real Madrid maçınin rövanşında oyuncularının gereken dikkati gostermedigini ve içerde 2-0maglup olduğunu dile getirdi. Lakin genç teknik adam bugün sezonun maçına celtic karşısına çıktığını vurguladı bugünkü maçın sezonun sonucu olarak gördüğünü söyleyen Sametozdm umarım gruptan çıkan taraf biz oluruz olmazsa rakiplerimizi tebrik etmeyi biliriz diye ekledi..
-
@Kaiser-Brian-Clough Ne anlam çıkaralım buradan
-
- Haftanın Sonuçları Ve Ardından Oluşan Puan Durumu ..
-
OSM Dostluk TR / Grup D
Burdan final şansım kalmadı deyip,final biletini kovalayan @Kaiser-Brian-Clough 'e de selam olsun tam moruinho söylemiydi gerçekten. -
E Grubu Guncel Durum
-
@Sir-Umut-Birdal iyi çıkış yakalamışsın tebrikler.
-
Ya abi sinirden kafayı yicem sezonun en kritik maçında nasıl uyuya kaldım ben
-
@CnytAkn tesekkurler
-
@sir-umut-birdal Seriye Takmışsın
-
@daryldixon31 oyle oldu
Bu da bu aksamin puan durumu
-
@sir-umut-birdal tebrikler kardeşim
-
malesef havlu attım arkadaşlar dün akaşm ki maça uyanık kalsaydım bu durum olmazdı.
-
@kaiser-brian-clough ben demiştim gizliden gelicek diye
-
@cnytakn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@kaiser-brian-clough ben demiştim gizliden gelicek diye
Bu iddialar asılsızdır. Ben üçüncü finalist için koltuk ısıtıyorum sadece. İlk 2 zaten belli. Lütfen. Leeds olarak zevk almaya bakıyoruz.
-
@kaiser-brian-clough Koltuk fazla ısınırsa kalkmak istemezsin,şimdiden söylüyim koltuk rahat gelir bırakamazsın.