Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Liglerde baya çekişme var. Her an herşey olabiliyor
-
@Kaiser-Brian-Clough aynen ya özellikle bizim lig tam ne oldum değil ne olucamlik lig
-
Koca ağızlı bir menajer olduğum için basına rakip takımları küçümseyen ve ego kokan demeçler verdiğimde takımdaki bazı içten pazarlıklı ama yetenekleri yüksek seviyede olduğu için hareketlerine göz yumduğum birkaç arkadaş kuyumu kazarcasına maçları sabote etmeye kalkıyor. O yüzden ligin ilk yarısı bitene kadar maçlar hakkında yorum yapmayacağım. İlk yarı bittiğinde lig değerlendirmesi gelecek.
-
-
@Kaiser-Brian-Clough değerlendirmeyi bekliyoruz
-
Group A
-
@DarylDixon31 lider
-
@karacadal07 Tebrikler Ve Başarının Devamını Dilerim
-
@DarylDixon31 Eyvallah sizlerede başarılar.
-
Final baya çekişmeli olacak anlaşılan
-
@F.S.M.0.13 bizim grupta final erken başladı
-
@F.S.M.0.13 Düşünün hocam ben bile endişe ediyorum finale çıkamayacağım diye
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F.S.M.0.13 bizim grupta final erken başladı
Sağlam grup seninki takipteyim
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F.S.M.0.13 Düşünün hocam ben bile endişe ediyorum finale çıkamayacağım diye
Çıkarsın hocam sensiz finalin tadı olmaz
-
@F-S-M-0-13 Umuyorum hocam. Kendi sahamda basit puan kayıpları oldu. Ligin ikinci yarısında zorlu deplasmanlar var. Takımda iç huzursuzluk var bide. Kaptanlığı Bremner isimli hakaret edeceğim arkadaştan alıp kan kardeşi ama bana daha sıcak davranan Lorimer e verdim reaksiyon umarım olumlu olur
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F-S-M-0-13 Umuyorum hocam. Kendi sahamda basit puan kayıpları oldu. Ligin ikinci yarısında zorlu deplasmanlar var. Takımda iç huzursuzluk var bide. Kaptanlığı Bremner isimli hakaret edeceğim arkadaştan alıp kan kardeşi ama bana daha sıcak davranan Lorimer e verdim reaksiyon umarım olumlu olur
Baktin olmuyor kadro dışı bırak kimse hocanın üzerinde değil
-
Ön sıralardayız hayırlısı bakalım
-
@TuRkAsKeri75 tebrikler kardeşim