Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Evde çocuklar varken sağa sola kaçıp kadro kurmayı
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Aynen öyle kardeşim en ufak anı bile değerlendiriyorum, bazen maç kadrosunu ve taktikleri çok değişik yerlerde yapmak zorunda kaldığım da olabiliyor
Hahaha anladım. Yalnız değilmişim demek ki
-
@sir-umut-birdal bu seviyede herşey olabilir kardeşim, bi bakmışsın finalde zirvedesin, hiç belli olmaz, finale kalan 18 arkadaşım da şampiyondur :clap_tone1:
-
malesef olmadı artık seneye denerim hem ozaman uyku sorunum da ortadan kalmış olur
-
@dogukan-bor sen kimden kaçıyorsun
-
@bilocan-bingul senin varlığın yeter kardeşim
-
@sistematikci mümkün değil ya @Kaiser-Brian-Clough gibi Mourinho taktiği falan yapmıyorum yani cidden mümkün değil
-
@f-s-m-0-13 Dayımın 2 torunu var 3-5 yaşındalar yerlerinde durmuyorlar. Düz duvara tırmanan çocuklar. Son birkaç gündür onlara baktığım için pek zamanım olmuyordu açıkçası.
-
@dogukan-bor tamam gel sende bizdensin
-
@f-s-m-0-13 eyvallah abi hem kendimi denedim bir zorlu turnuvada bu seviyeyi yaşattığınız için başta sen olmak üzere herkese teşekkür ederim
-
@bilocan-bingul eyvallah kardeşim inşallah ilerleyen turnuvalarında daha iyi olursun
-
@bilocan-bingul @F-S-M-0-13 aynen abi. Bu turnuva sayesinde oyun bilgim eskisyle kıyaslanamayacak derecede arttı diyebilirim
-
@f-s-m-0-13 O çocuklara baktıkça evlilikten ve çocuk sahibi olmaktan çok soğudum açıkçası. Allah sabır versin yaramaz çocukları olan ailelere. Yok abi 3-4 günlük kısa bir şeydi. Ömrüm yetmez çocuk bakmaya. Sizin kadar enerjim ve sabrım yok benim.
-
@sir-umut-birdal bizde seni daha yakından tanımış olduk her açıdan harika oldu
-
@dogukan-bor düşün biz ne haldeyiz
-
@f-s-m-0-13 inşallah abi aslında o küçük ayrıntılardan oldu ama neyse
-
@f-s-m-0-13 3-4 günlük bir süre bana yıllar gibi geldi abi. Sizi hiç düşünmek istemiyorum. Ben böyle daha mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 zaten amacınız buydu. Forumdaki aktifliği arttırmak. Amacınıza da ulaştınız birçok yeni insan tanıyarak ve oyuna kazandırarak
-
@bilocan-bingul küçük ayrıntılar bazen hayat kurtarır
-
hep söylemişimdir bu oyun iyi menajerlerle oynayınca güzeldir ki ekip savaşları ve böyle turnuvalar sayesinde bu fırsatı yakalamış oluyoruz :slight_smile: