Gol ve Asist Krallığı
-
Nasıl lig bittiğinde topladığımız menajer puanının yüzde 4 ü kadar coin kazanıyoruz bence o ligde gol ve asist kralı çıkarıyorsak bundan da belli bir coin alsak çok iyi olur o da bir başarıdır sonuçta bu ya şöyle olur belli sayıda coin verilir örneğin gol kralı +15 coin ve asistte aynı şekilde ya da diğer türlü ne kadar gol ve asist yapıldıysa atıyorum gol 24 asist 12 toplam 36 coin mesela
-
@Legend-Of-Galatasaray Olumluyum
-
bende bu konuyu açmıştım. iletildi dediler ama hala aynı. coins vermiyorlar vereceklerini de sanmıyorum.
-
Olumlu keşke olsa
-
Olumluyum
-
Yüzde 4 ' ü bile değilmiş daha azmış lig sonunda verilen coins miktarı kesinlikle arttırılmalı . Gol kralı ve asist kralı çıkaran menajere ekstra coins verilmesi de güzel olur destekliyorum ama bir yandan da şu var adam gol kralı ve asist kralı çıkarıp ekstra coins almak için ligi kilitleyip ligi multileriyle doldurup her türlü illegal işi yapıp haksız avantaj sağlayabilir bunu kötü amaçlı kullanacak hilecilere çözüm bulunursa iyi bir öneri.
-
@Legend-Of-Galatasaray said in Gol ve Asist Krallığı:
Nasıl lig bittiğinde topladığımız menajer puanının yüzde 4 ü kadar coin kazanıyoruz bence o ligde gol ve asist kralı çıkarıyorsak bundan da belli bir coin alsak çok iyi olur o da bir başarıdır sonuçta bu ya şöyle olur belli sayıda coin verilir örneğin gol kralı +15 coin ve asistte aynı şekilde ya da diğer türlü ne kadar gol ve asist yapıldıysa atıyorum gol 24 asist 12 toplam 36 coin mesela
Gol asist toplamı olayına değilde ayrı ayrı gol kralı için ve asist kralı için diye farklı ödüller olursa daha mantıklı. Böylelikle şampiyon olamayan, kıl payı kaçıran yada düşük hedefli takımla hedefine ulaşmış ama ilk 3-4 sırada yer alamamış arkadaşlardan birinden gol asist kralı çıkarsa ekstra ödül ile mutlu olmaları sağlanabilir
-
Olumlu ya da olumsuz olsun düşüncelerini yazanlara teşekkür ederim
-
arkadaşlar bilmedigimden soruyorum biz buraya düşüncelerimizi yazıyoruz ama bu degiştirebilecek yetkide kişiler kimlerdir bu formlardan haberi var mıdır yada osm merkezine nasıl ulaşıyor bu görüşlerimiz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@H.KOCAER iletildi farklıdır.öneriniz sisteme eklenecek farklıdır arada ki farkın farkında olalım @Legend-Of-Galatasaray gol kralına zaten ödül profilinde altın ayakkabı ödülü var coins veriliyor.Öneri yaparken iyi güzel ve düşünmeye değer öneriler yapalım