STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018)
-
2017-2018 Spor Toto Süper Ligi İlhan Cavcav Sezonu hakkında tüm yorumlar bu başlık üzerinden yapılabilir.
Lütfen Forum Kurallarını okumadan mesaj atmayınız.
-
Yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar dilerim
-
İlhan Cavcav adının verilmiş olması çok yerinde olmuş. Umarım Premier Lig tadında bir lig izleriz. Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor dışında şampiyon olma ihtimali olan takım yok gibi. Büyük bir sürpriz olmaması durumunda da ilk 5 bu takımlardan oluşur. Bir ihtimal Antalyaspor, düşük bir ihtimalle de Kayserispor'u ilk 5'te görebiliriz. Favori belirlemek için henüz erken ama mevcut kadrolarla Beşiktaş yine 1 numaralı favori diyebiliriz. Başakşehir'in durumunu Fenerbahçe ve Galatasaray'a bağlı olarak görüyorum. Bu iki takım toparlanırsa Başakşehir'in ilk 3'e girmesi zor olur. Toparlanamayan Başakşehir'in arkasında kalır gibi. Trabzonspor da çok güzel kadro kurdu ve geçen sezon ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı devam ettirebilirlerse bu dört takımın baş belası olurlar İlk 5 arasındaki puan makası daha dar olur gibi ama şampiyonun değişmeyeceği kanaatindeyim.
Sıralama Tahminim:
1- Beşiktaş
2- Fenerbahçe
3- Başakşehir
4- Galatasaray
5- TrabzonsporGönlümden Geçen:
1- Galatasaray
.
.
gerisi beni ilgilendirmez -
2014-2015 Süleyman Seba Sezonu : Galatasaray şampiyon. Beşiktaş için hüsran.
2015-2016 Hasan Doğan (Milli Takım) Sezonu : Beşiktaş şampiyon. Milli takım için Euro 2016 hüsran.
2016-2017 Turgay Şeren (Galatasaraylı) Sezonu : Beşiktaş şampiyon. Galatasaray için hüsran.
2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu : Gençlerbirliği küme düşmez umarım.İsmi verilenlerin tuttuğu takımlar o yıl hüsran yaşıyor. Ama Hasan Doğan'ın da Beşiktaşlı olduğu söyleniyor. O yüzden istisna olabilir.
-
Pepe gelemez diyorlardı tinerci diyorlardı alın geldi Şu an bütün kulüplerin yaptığı transfer yarışında arayı sadece Pepe ile kapattık.Gönlümden geçen Beşiktaş'ımın şampiyon olması.
-
@TuRkAsKeri75 o biraz zor
-
@SütlüPizza zorları başarmak önemlidir
-
@TuRkAsKeri75 chelsea ne para verdi atletikoya onu verirlermi besiktasa
-
@SütlüPizza Beşiktaşta para verirse verirler
-
@TuRkAsKeri75 iyi bir forvet almak istiyorsa fikret orman alexis sanchesi almaları lazım
-
@SütlüPizza O da olur sıkıntı yok
-
@TuRkAsKeri75 podolski geldi diye seviniyordum suan gidiyor diye seviniyorum
-
@TuRkAsKeri75 ronoldo yada messi 35 yasına gelince turkuyeye gelebilr
-
@SütlüPizza Onlar yoğurdunu yedi içine salata atıp bize veriyorlar
-
@TuRkAsKeri75 Türkiye Her konuda gelisir futbolda gelisemez
-
@SütlüPizza İnşallah ondada gelişiriz
-
@TuRkAsKeri75 Türkiyede bulunan butun kupayı alan teknik adamı gonderdikten sonra o biraz koyar
-