2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
Sevilla bana göre sürpriz falan yapmadı. İlk maç ve ikinci maçın tamamını izlemiş biri olarak sevillayı kutlarım . Manchester United kalitesi kısıtlı oyunculardan kurulu ve bana Fenerbahçe yi anımsatıyor . Mourinho çok fazla o takımın başında duramaz .
Beşiktaş bence bugün bayerni tek fark ile yenecektir. Ama tur atlaması imkansız görünüyor.
-
Şu sıralar oynanan finalde Atletico Madrid Marseille karşısında 1-0 önde ve büyük ihtimalle kupayı alacak. İlk bakışta Uefa Avrupa Ligi diyoruz sonra kupa geçmişine baktığımızda İspanya Kral Kupası oluyor.
-
liverpool alır bence
-
Real Madrid ile Liverpool, bugün karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde aralarındaki 6. karşılaşmaya çıkacak iki takım arasında oynanan 5 maçta Liverpool'un 3, Real Madrid'in 2 galibiyeti bulunuyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak kulüplerden Real Madrid 13, Liverpool ise 6. kez kupayı kaldırma peşinde.
Bence Liverpool'un ileri hattı madridinkinden çok çok formda şu an ama tecrübe faktörü farklı bir faktör final geleneği farklı bir faktör bu yüzden Madrid'in alacağını düşünüyorum.
-
Liverpool alacak
-
Salahın sakatlanması maçın kırılma anı olabilir o dakikaya kadar iyi oynayan Liverpool devamını getiremedi Kariusun yediği iki skandal gol ile Real üst üste 3.şampiyonluğuna ulaşıyor.
-
@carlespuyol16 bence salah olsa ile Real Madrid tecrübesi ile alacaktı yukarıda da belirttim evet karius skandal oynadı ama bu denli salahlı salahsız hücum gücü çok yüksek olan takımı çok iyi kesti madrid pozisyon bulamadı Liverpool tıpkı 10 kişi oynuyormuş gibi oynadılar.
-
Real Madrid tecrübesi ile aldı geçti. bu arada liverpool kalecisi tam bir kova çıktı
-
Salahın bu zamana kadar müslüman yaptığı kişileri, 1 maçta dinden çıkardı Liverpool kalecisi
Şaka bi yana Real Madrid Finalde kaybetmeyi sevmeyen bir takım maçı domine etti, bunu nasıl yaptı yapıyor bilemem ama adamlar istikrar abidesi, daha fazla fark olabilirdi buda Liverpool'un başarısı.
-
İnşallah şeytanın bacağını bu sefer kıracağız.
#Yeniden Fenerbahçe
-
Bir Galatasaraylı Olarak Fenerbahçeyi Sonuna Kadar Destekliyorum İnşalalh Bundan Sonra Türk Takımları Daha İyi Yerlere Gelir.
#YenidenFenerbahçe
-
Hayatımda böyle rezil bir takım(!) görmedim oyuncu tercihleri olsun, olmayan oyun planı olsun, oyuncular arası iletişim olsun tamamen rezalet. Bu takımdan bu sene bir şey olursa ki zor çok büyük bir başarıdır. Geçen seneki beğenmediğimiz takımı arar olduk ne yapacaklar ne edecekler bilmem ama Fenerbahçe taraftarı olarak kanser olmaya devam ediyoruz.
-
1 Günlüğüne fenerbahçeli olalım dedik kanser olduk arkadaş Allah fenerbahçe taraftarlarına sabır versin
-
This post is deleted!
-
@bekirsezgings bizi de rezil etti türkiyeyi de rezil etti. ben hayatımda bu kadar rezil bir fener hatırlamıyorum.