2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@mrtgll33 valla ben röportajı izleyecek kadar katlanamadım. 2. golden sonra kapadım. Harcanan onca paralara rağmen sonuç yine hüsran.
-
@Sir-Umut-Birdal Tahammül kalmadı bu takıma
-
@SütlüPizza iç saha da bakalım Ne olacak
-
@mrtgll33 bence iş bitti. Şu maçta 1 gol bile atacak halimiz yokken 1 haftada ne değişecek de evimizde tur atlayacağız. 1 gol yesek 4 gol atmak gerekiyor. İmkansız.
-
Ostersunds karşısında Galatasaray'a başarılar diliyorum umarım adlarına yakışır bir futbolla turu geçerler ve ülke puanımıza katkı yaparlar
-
@xLeadeRJacK Belhanda ilk 11 de bakalım nolacak
-
Gündem | Sturm Graz - Fenerbahçe (20:00). #SturmGrazvsFBSK #UEL
Temsilcimize başarılar . Vurduğunuz gol olsun
-
Vurduğun gol olsun Fenerbahçe'm :thumbsup_tone2: :slight_smile:
-
Maç Sonucu | Sturm Graz 1-2 Fenerbahçe. Tebrikler Fenerbahçe! #SturmGrazvsFBSK #UEL
-
Tur avantajını kaptık büyük ihtimalle turu geçeriz ama bu takıma sağ kanat , forvet arkası ve forvet şart Kjaer de satılmış bir tane de stoper alabiliriz eğer Van Persie de satılacaksa 2 forvet almalıyız .
Başakşehiri de tebrik ediyorum gerçekten güzel kadro kurdular ve çok iyi mücadele ediyorlar helal olsun .
-
Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalan Başakşehir, bu turdaki rakibini de geçerse tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmış olacak. Turuncu-lacivertli ekibimiz play-off turunda elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek.
Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi gruplarından birinde mücadele etmeyi garantilemiş oldu.
Başakşehir'in muhtemel rakipleri
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge'ü eleyen temsilcimizi play-off turunda güçlü rakipler bekliyor.
Şampiyonlar Ligi bileti için son eleme turunda seri başı takımlarla karşılaşacak olan Başakşehir'in muhtemel rakipleri kesinleşti. Play-off turu kura çekimleri 4 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.
İşte muhtemel rakipler:
Sevilla
Napoli
Liverpool
CSKA Moskova
Sporting Lizbon -
Doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Kiev ve Ajax'ın elenmesiyle 3. torbaya yükseldi.
Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan ön eleme maçları öncesinde kuralarda 4. torbanın en iyi 2. takımı konumundaki Beşiktaş'a, 3. ön eleme turunda Kiev ve Ajax'tan müjdeli haber geldi.
Seri başı olan Dinamo Kiev'i 3-1'in rövanşında kendi sahasında 90. dakika golüyle 2-0 mağlup eden Young Boys, siyah-beyazlılardan fazla puanı olan Kiev'i kupanın dışına itti!Geçen sezonun UEFA Avrupa Ligi finalisti Ajax'ın da Nice karşısında elenmesiyle siyah-beyazlılar Devler Ligi'nde 3. torbaya yükseldi.
UEFA sıralamasında 45.840 puanı bulunan siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde 3. torbada yer alacak.
.