2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
Başakşehir takımını mücadelesinden dolayı tebrik eder, sonraki maçlarında başarılar dilerim.
Lakin dikkatimi çeken konulardan birisi Başakşehir in atmış olduğu 2. nci gol net ofsayt ve bu konuda hiçbir haber maalesef yok.
-
@bayram-karakuş Abi belki yanlış görmüş olabilirim ama o pozisyonda top Sevilla li oyuncudan Visca nin önüne düştü diye gördüm ben yanlış görmüş olabilirim yeniden izlemek lazım
-
@lordcoach-38 ofsayt olan Vısca değil, Elıa topu ceza sahasına ortaladığı anda Napoleoni nin pozisyonu net ofsayt
-
uefaya mı kaldı başakşehir kuralar ne zaman açıklanır.
-
@bayram-karakuş Yok abi bende onu diyorum zaten
Yanlış görmüş olabilirim belki ama top Napoleoni ye değilde Sevilla li oyuncudan sekti gibi geldi bana -
@lordcoach-38 topun rakip oyuncudan sekmesi önemli değil, önemli olan Elıa topu Napoleoni ye atıyor ve top Elıa nın ayağından çıktığı an itibariyle Napoleoni aktif alanda ve de net ofsaytta
-
@bayram-karakuş Kurallara bakarsak Bayram abinin dediği doğru. Ama bi kere de biz hatalı gol atalım
-
@mrtgll33 haklısın abi hep onlar bize atıyor hatalı gol 1 kere atsak ne olur sanki
-
-
Eşleşmeler fena değil
-
@aymakmm İnşallah.
Lakin Türk futbolu hiç iyiye gitmiyor, resmen ligimiz veteranlar ligi olmaya başladı. Yabancı futbolcular son demlerinde Amerika ve Katar liglerine giderken artık bizim lige gelmeye başladılar. Böyle kalite olmaz, anva veteranlar ligi olur -
@bayram-karakuş
Galatasaray UEFA kupasını 30 yaşını doldurmuş oyuncularla aldı. En azından bir takımımız Avrupada başarı göstersinde bari yok olan itibar ve puanlarımız geri gelsin. Kim oynarsa oynasın adam gibi oynasın. Ben Beşiktaş' ın ilerleyeceğini düşüyorum inşallah yanılmam. Avrupada isim yapmadığımız sürece futbolcular anca emeklilik için ülkemize gelmeye devam ederler. Ama ben 8 milyonun alt yapıdan çıkardığı futbolcuları 80 milyon alt yapıdan çıkaramıyorsak, oturup düşünmek lazım.. -
@bayram-karakuş Güzel teori ve uygulama oldu