2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@bayram-karakuş
Galatasaray UEFA kupasını 30 yaşını doldurmuş oyuncularla aldı. En azından bir takımımız Avrupada başarı göstersinde bari yok olan itibar ve puanlarımız geri gelsin. Kim oynarsa oynasın adam gibi oynasın. Ben Beşiktaş' ın ilerleyeceğini düşüyorum inşallah yanılmam. Avrupada isim yapmadığımız sürece futbolcular anca emeklilik için ülkemize gelmeye devam ederler. Ama ben 8 milyonun alt yapıdan çıkardığı futbolcuları 80 milyon alt yapıdan çıkaramıyorsak, oturup düşünmek lazım.. -
@bayram-karakuş Güzel teori ve uygulama oldu
-
@aymakmm
İnş. hem Beşiktaş hem de Başakşehir ilk aşamada gruplarından çıkarlar.
Alt yapıdan çıkartmasına çıkartıyoruz lakin kulüplerin A takımlarında oynamalarına müsaade etmiyoruz, ki bunda da en büyük etken sistem. Bu sistem devam ettikçe TFF Türk futbolunda yeni bir yapılanmaya gitmediği müddetçe Türk futbolunun geleceği hiç parlak değil.Kulüplerimiz günü kurtarma adına hareket ediyorlar ve taraftarlar da sabırlı değiller, ki o yüzden artık alınan oyuncuların genelinin yaşları 30 ve üstü oluyor. Dolayısıyla da kulüpler iyice batağa sürükleniyor. Sen 30 yaş ve üstü oyuncu alacaksın sonra kime satacaksın, hiç himseye çünkü son deminde almışsın satamazsın ki.
-
@atam1938 Konyaspor ligde ümit vermiyorki Avrupa da sonuç bekliyelim
Adamların kilit oyuncuyu sakatladilar Traore 1 yıl oynayamaz daha -
Konyaspor'un önemli futbolcuları sakatlandı ve yönetenlerinin FETÖ ile bağlantısı çok sık çıkmaya başladı.Artık ZTK ve Süper Kupa'yı da FETÖ bağlantısıyla kazanmış olabileceklerini bile düşünmeye başlamadım değil.Geçen sene Avrupa'da hayal kırıklığı olan bir Konyaspor'dan bu sene Avrupa başarısı da beklenemez.
-
@hestera Beşiktaşın bu gruptan çıkacağına pek emin değilim ama 3 cülük garantisi var hiç yoktan ancak portoyu bir şekilde mağlup ederse şansı yüksek ilk maçların fikstürü belli ise beşiktaşın ligde oynayacağı maça bakmak gerekiyor.
-
Sadece Başakşehir zorlanmayabilir..Beşiktaş şüpheli..Konya Spor dan umutlu değilim.
-
@atam1938 o kadad emin olmayalım
Grup sürprizlere açık bi grup -
@atam1938 said in 2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi:
Neresi şüpheli ? En kötü UEFA garanti.
Buna gelince de;
Ben Uefa Şampiyonlar Ligini kastettim şüpheli diye.. -
@GS_METECAN O konuda pek emin olduğumu söylemeyeceğim.Şu an o açıdan en rahat grup bizde fakat Monaco PSG'yi geçip şampiyon olabilen bir kulüp.Mbappe'yi sattılar o yüzden şansımız bir nebze arttı.Porto ise geçen seneki Benfica ile eşdeğer.Benfica'ya iki beraberlik almıştık.Porto'yu yenmemiz dileğiyle...
-
@atam1938 Sadece Mbappe ile bitmiyor kardeşim
Son mac Mbappe olmadan Marsilya'ya 6 tane attılar
Adamlar oynuyor
Tabiki diğer gruplara göre dengeli bi grup oldu ama sürprizlere açık bi grup -
@atam1938 Karabağ takımına yazık oldu
Öyle bi gruba düştülerki UEFA Avrupa Ligi ne kalmak bile imkansız gibi