2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@hestera Beşiktaşın bu gruptan çıkacağına pek emin değilim ama 3 cülük garantisi var hiç yoktan ancak portoyu bir şekilde mağlup ederse şansı yüksek ilk maçların fikstürü belli ise beşiktaşın ligde oynayacağı maça bakmak gerekiyor.
-
Sadece Başakşehir zorlanmayabilir..Beşiktaş şüpheli..Konya Spor dan umutlu değilim.
-
@atam1938 o kadad emin olmayalım
Grup sürprizlere açık bi grup -
@atam1938 said in 2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi:
Neresi şüpheli ? En kötü UEFA garanti.
Buna gelince de;
Ben Uefa Şampiyonlar Ligini kastettim şüpheli diye.. -
@GS_METECAN O konuda pek emin olduğumu söylemeyeceğim.Şu an o açıdan en rahat grup bizde fakat Monaco PSG'yi geçip şampiyon olabilen bir kulüp.Mbappe'yi sattılar o yüzden şansımız bir nebze arttı.Porto ise geçen seneki Benfica ile eşdeğer.Benfica'ya iki beraberlik almıştık.Porto'yu yenmemiz dileğiyle...
-
@atam1938 Sadece Mbappe ile bitmiyor kardeşim
Son mac Mbappe olmadan Marsilya'ya 6 tane attılar
Adamlar oynuyor
Tabiki diğer gruplara göre dengeli bi grup oldu ama sürprizlere açık bi grup -
@atam1938 Karabağ takımına yazık oldu
Öyle bi gruba düştülerki UEFA Avrupa Ligi ne kalmak bile imkansız gibi -
@LordCoach-38 Aynen.Hiçbir Türk takımının katılamadığı platformda onlarla mutlu olabilirdik.Onlar da Türk.Ama umut kesilmemeli şanslarını denesinler.
-
@atam1938 doğru diyosun
Gidip Vardar ve Ostersunds bizim GS ve FB yi net skorlar ile eledilerse belki onlarda yapar birşeyler -
Bazı gruplar çok iyi denk gelmiş
Sonucu merakla beklenen maçlar olacak -
Beşiktaşın gruptan çıkacağını sanmıyorum . Büyük ihtimalle Leipzig grubu lider bitirir Monaco 2.bitirir Porto 4.bitirir ve Beşiktaş da 3.bitirip UEFA Avrupa Ligi ' nde yoluna devam eder . Grubun en güçlü takımı bence Leipzig geçen sezonki Almanya ligini 2.bitiren kadrolarına güzel eklemeler yaptılar . Monaco da çok oyuncu satmış olsa da sattığı oyuncuların yerlerini doldurdu ve sistemli güzel futbol yapıları var .