2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
Tebrikler Atiker Konyaspor
Haydi Başakşehir senden de güzel sonuç bekliyoruz -
@bayram-karakuş said in 2017/18 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi:
Tebrikler Atiker Konyaspor
Haydi Başakşehir senden de güzel sonuç bekliyoruz -
Bu aksam Besiktas tarihi bir mücadeleye cikiyor. Kara kartallarin bugün oynayacagi macta galibiyet veya beraberlikte tarihinde ilk defa gruplardan cikacak. Bu tarihi mücadelede Besiktasa cani gönülde basarilar dilerim. Basarilar Kara Kartal:flag_tr: :flag_tr:
-
bravo kartal
-
Aslinda Chelseayi bekledim Bayern cikti.
-
Bayern Munih - Beşiktaş
Bayern Münih Beşiktaş ilk maç, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45’te TRT 1’den şifresiz yayınlanacak. Beşiktaş Bayern Münih arasında oynanacak ikinci maç ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 20.00’de Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.
Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynadığı 6 maç sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak önemli bir başarıya imza attı ve grubunu 14 puan ile liderlikle tamamladı.
Köklü Alman temsilcisi Bayern Münih ise B Grubu'nda oynadığı son 6 karşılaşma sonucunda 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan ile grubunu Fransız ekibi PSG'nin ardından ikinci sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu. Çift maç usulü eleminasyon sistemine göre oyananacak olan karşılaşmalarda Beşiktaş ilk maçı rakibiyle deplasmanda oynayacak ikinci maç ise Türkiye'de Vodafone Park'ta oynanacak.
Çeyrek finale yükselen takımlar 6-7 Mart tarihlerinde rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak.
MUHTEMEL İLK 11'LER
BAYERN MÜNİH: Ulreich, Kimmich-Boateng-Hummels-Alaba, Müller-Martinez(Vidal)-James Rodriguez, Robben-LewandowskiRiberyBEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan-Pepe-Vida-Adriano, Atiba-Medel, Quaresma-Talisca-Babel, Negredo
-
5-0 çok yazık oldu. Benim için maç 16. Dakikada bjk için bitti.
-
Beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun . Tur artık Vodafone parka kaldı
-
Cengiz aldı başını gidiyor! Şimdi de Şampiyonlar Ligi’nde golünü attı. Bravo çocuk!
Shaktar Donetsk 2-1 Roma
- Cengiz Ünder ilk maçında golünü attı!
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Shakhtar Donetsk, Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma'yı 2-1 mağlup etti. Cengiz Ünder, karşılaşmanın 41. dakikasında ilk Şampiyonlar Ligi golünü attı. Milli yıldız Roma formasıyla son 4 maçta 5. kez gol sevinci yaşadı.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Shakhtar Donetsk ile Roma, Ukrayna'nın Kharkiv kentinde karşılaştı. Ev sahibi ekip mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
-
"Kura çekiminde hile yapıldı"
FIFA'nın eski başkanı Sepp Blatter, bir kura çekiminde yapılan hileye bizzat şahit olduğunu söyledi.
Hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması nedeniyle FIFA'daki başkanlık görevinden istifa eden Sepp Blatter, çok konuşulacak bir itirafta bulundu.Arjantin'de yayın yapan La Nacion gazetesine konuşan Blatter, bir Avrupa organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen kura çekiminde hile yapıldığına bizzat tanık olduğunu söyledi.
Kura çekiminde kullanılan toplar arasında yaratılan ısı farkıyla hile yapmanın mümkün olduğunu söyleyen İsviçreli futbol adamı, "Hile yapmak istiyorsanız, kura çekiminden kısa süre önce istediğiniz topları buzdolabına koymanız yeterli." diye konuştu.
Hedefte Infantino mu var?
Dikkat çeken itirafının ardından kendisinin böyle bir organizasyona dahil olmadığının altını çizen Blatter, "Ben hiçbir zaman kura çekimlerinde yer almadım ama diğer başkanlar öyle değildi. Bahsettiğim hileyi hayata geçiren ekip de İtalya taraflarındandı." sözleriyle tartışmaya yeni bir boyut kattı. Zira FIFA Eski Başkanı'nın bu ifadelerle, halefi Gianni Infantino'yu işaret etmiş olabileceği iddia ediliyor.Şubat ayında FIFA Başkanı seçilen İtalyan asıllı İsviçreli futbol adamı Infantino, UEFA Genel Sekreterliği görevini üstlendiği dönemde birçok Avrupa organizasyonunun kura çekiminde yer almıştı.
Kaynak: Eurosport Türkiye
-
Sevilla çok büyük bir sürprize imza atarak M. United i elemeyi başardı.
Ümit hiç yok lakin Beşiktaş da neden bunu gerçekleştiremesin. Kıyaslanması pek doğru değil lakin bir zamanların Neuchatel Xamax zaferi ve sürprizi gibi neden olmasın Hiç olmazsa bari Beşiktaş galibiyetle ayrılıp ülke puanına biraz daha olsun katkıda bulunur inşallah -
Sevilla bana göre sürpriz falan yapmadı. İlk maç ve ikinci maçın tamamını izlemiş biri olarak sevillayı kutlarım . Manchester United kalitesi kısıtlı oyunculardan kurulu ve bana Fenerbahçe yi anımsatıyor . Mourinho çok fazla o takımın başında duramaz .
Beşiktaş bence bugün bayerni tek fark ile yenecektir. Ama tur atlaması imkansız görünüyor.
-
Şu sıralar oynanan finalde Atletico Madrid Marseille karşısında 1-0 önde ve büyük ihtimalle kupayı alacak. İlk bakışta Uefa Avrupa Ligi diyoruz sonra kupa geçmişine baktığımızda İspanya Kral Kupası oluyor.
-
liverpool alır bence