Maç Deneyimi: Öneriler
-
Bütün liglerin oturtulmuş bir fikstür sistemi var. Mesela La Liga. Sevilla ile 2. sezonu bitirdim ve ikisinde de fikstür aynıydı. 3. sezon da yine aynısı olacak. Benim önerim ise her sezon başında otomatik olarak başka türlü fikstür oluşturulsun. Aynı fikstür belli bir yerden sonra sıkıcı oluyor.
Sizlerin düşünceleri de önemli düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
-
En önceliğim kaşif problemi. İlk önerim kaşifin 16 saat sonra gelmesi. bence bu süre azaltılmalı. Transfer listesine alabileceğim düzeyde oyuncu olmuyor mecburen kaşifi bekliyoruz. bu da 16 saat sürüyor. bence çok uzun bir süre bu süre hiç yoktan 8 saate falan indirilse mükemmel olur. zaten oyuncunun maliyeti + 15 coins veriyoruz. hiç yoktan bu kadar beklemeyelim.
Bir de oyuncunun tedavi süreci var. Şimdi birden fazla oyuncu sakatlandığında ekstra doktor verilmiyor. Mecburen birinin iyileşmesini bekleyip bir diğerini tedavi ettirebiliyoruz. Hiç yoktan 2 veya daha fazla oyuncu sakatlandığında bir oyuncuyu doktora normal şekilde verdiğimizde diğer sakatlanan oyuncuyu belli bir coins karşılığında mesela 10-15 coins verip 2 oyuncuyu birden tedavi edebilsek şahane olmaz mı ?
-
@cassano90 önerilerin için tesekkür ederim, ama bu konuda sadece Maç Deneyimini konussak?
-
@Curtis-Parker Yararlı. Bende de bir ligimde Bayern 17. sırada. 05 Mainz ile 8 attım
-
Web'e Daha Çok Ayrıntı Gelmesi her menajerin hoşuna gidecektir. Mobildeki gibi en güçlü oyuncu, en çok katkı yapanlar vb. istatikler bilgisayara gelirse web üzerinden de oyunda daha çok aktif kalınabilir. Ayrıca bu öneri gerçekleşirse ''oyunda yapacak şey kalmadı'' gibi konular açıp yakınan menajerler de azalacaktır. Güncelleme de gelmiş sanırım haftanın takımı ve hava durumuyla ilgili güzel olmuş fakat haftanın 11'inde yazmak yerine dizilişle gösterilse çok daha hoş olacaktır.
-
@mrtgll33 haftanın takımı kadro gibi değilde şematize edilirse estetik açıdan da güzel olucağını düşünirem
-
yukarıda da belirtildiği gibi takımı alıp afk kalanlar.. bunlar yüzünden ligin keyifi kalmıyor.2 gün girmezse uyarı,3 gün girmezse takımın başından atılsın umarım önerimi ciddiye alırsınız,kolay gelsin..
-
Herkese selamlar,
İlk önce maç deneyiminden büyük keyif alıyorum bu Erman hocanın dediklerini dikkate almamıza gerek var mı yoksa tırı vırı genelde ben dikkate almaya çalışıyorum ama doğru yaptığımıda öğrenmek istiyorumBir de,takım kırmızı kart yediğinde alternatif taktik eklense nasıl olur?Daha gerçekçi olur gibi geliyor
SAYGILAR -
@alicatal yani olabilir sonucta kırmızı yiyince taktiğin altüst olabiliyor ve yenilebiliyorsun kırmızı karttan dolayı şampiyonluğu kaybetmiştim önceden ama diğer kişilerinde cevabı beklemek gerekir
-
@alicatal 2. paragrafta dediğin gibi kardeşim ek taktik uygulaması güzel olabilir. ÇÜNKÜ; ben şu ana kadar 10 kişi kalıp da maç kazandığımı hatırlamıyorum. taktik ayarlama bölümünde kırmızı kart görüldüğünde otomatik olarak bizim daha önceden belirlemiş olduğumuz bir taktiğe maç sırasında otomatik geçilse veya otomatik geçmesi yerine yine maçtan önce değiştirebileceğimiz geçilsin mi geçilmesin mi gibi bir olay olsa çok güzel bir deneyim sağlanmış olur. Bence menajerlerin buna destek sağlaması ve ilgili yerlere kadar taşınması gereken güzel bir uygulama olabilir.
-
@cassano90 kardeşim ben az önce atalantayla milanı deplasmanda 10 kişi kalmama rağmen yendim ama bu hep olmaz dediğine katılıyorum umarım kabul olur bu öneri
-
@Bilocan-Bingul açıkçası şans faktörü de olabilir ancak bana çok mantıksız geliyor. yani düşünsenize bir ara liglerimden bir tanesinde (geçmiş liglerden) kadro değerim 900m civarı. rakip bilgisayar. kadro değeri belki 200m var ya da yok hatırlamıyorum. 1-0 öndeyim kırmızı gördüm ve 2-1 yenildim. yani en güçlü rakiplerimi deplasmanda yenebilecek bir potansiyelim varken gidip basit bir takıma ki taktiksiz bir bilgisayar takımına yenilmek pek iç açıcı değil. gerçeğe yansıtalım. real madrid ve kayserispor maç yapıyor. real değil 10, 9 kişiyle kayseriyi yenebilir dimi bu açıdan bakmak gerek.
*Bu arada kayserisporu örnekledim ama küçümseme veya küçük düşürme gibi bir niyetim yoktu. yanlış anlaşılma olmasın
-
Oyucuların sadece kafaları olsa yani maç deneyimi sırasında köşede spiker anlatsa önemli anlarda sadece oyuncuların kafaları gözükse minyatür gibi düşünün. Mesela A oyucusu ortayı açcı B oyuncusu kafayı vurdu bu pozisyonu hem anlatsa hem gösterse nasıl olurdu bence efsane olurdu
-
@cassano90 aynen tam dediğim noktaları açıklamıssın
-
@mrtgll33 said in Maç Deneyimi: Öneriler:
@ILecontI Ahah bi nevi önemli anlarda 2D-3D simülasyon diyorsunuz, bence Harika
Aynen murat abi 2D olsa bile efsane olur. Bunu iletebilir misiniz acaba ? Oyun tadından yenmez bir dereceye gelir.