• Dutch Users

  De simulatie van de wedstrijden zouden allemaal om 8 uur moeten zijn.
  Echter is dat maar bij enkele moderators het geval.
  Ik weet dat dit heeft te maken met bepaalde 'vertragingen',
  maar het hinderlijke is dat je nergens kan zien welke moderators dan vertraagd zijn en dus later simuleren.
  Als je dat zou kunnen zien, zou je zelf kunnen beslissen of je in een 'verlate' moderator wil spelen of niet.
  Want nu is het namelijk erg irritant dat als je wanneer je een competitie hebt afgerond, en je een nieuwe wilt starten, de moderator waar je (onbewust) in terecht kan komen later simuleert dan bijvoorbeeld de simulator waar je bij zat.
  Dat kan dan de consequentie hebben dat je bijvoorbeeld om half 9 savonds besluit in een competitie te rollen waarin staat dat je 4 voorbereidingsdagen hebt, maar later blijkt dat deze competitie pas simuleert om 9 uur, en dus mis je 1 hele voorbereidingsdag.
  Heel irritant.
  Wat kan hierop verzonnen worden?
  Het klopt toch dat je nergens die simulatie tijden kan vinden?

  Graag reactie hierop.

 • Moderator NL

  @Jkwadraat_NL

  Alle servers simuleren tussen 20:00 uur en 22:00 uur. Het is dus niet zo dat alle wedstrijden ook daadwerkelijk om 20:00 uur simuleren. Er is echter voor gekozen om geen onderscheid te maken tussen serversimulatie en competitiesimulatie. Vandaar dus dat je denkt dat alle wedstrijden om 20:00 uur simuleren.

  Wanneer competities precies zullen simuleren is afhankelijk van een aantal factoren waardoor het vrijwel onmogelijk is om van te voren in te kunnen zien wanneer competities gesimuleerd zullen worden. De enige manier om dit van te voren te weten is als je een competitie wilt joinen die al een aantal seizoenen onderweg is en je aan de moderator van die competitie vraagt wanneer de competitie ongeveer gesimuleerd wordt. Die zal dan elk seizoen vrijwel gelijk zijn.

  Als je een nieuwe competitie in gaat terwijl de servers nog bezig zijn met simuleren loop je inderdaad het risico dat je daardoor al direct naar de 2e voorbereidingsdag gaat als die competitie pas heel laat gesimuleerd wordt. Het enige wat je hier tegen kan doen is om pas een nieuwe competitie in te gaan als alle competities op alle servers gesimuleerd zijn. je kan de serverstatus in de gaten houden om te zien of alle servers volledig gesimuleerd zijn (alleen op website via Community ➡ Simulatiestatus)

  Voor de rest valt hier weinig op te verzinnen, omdat het simulatieproces daarvoor gewoon te complex is.

  Is het zo een beetje duidelijk voor je?

 • Moderator NL

  Geen reactie verder, dus tijd voor een slotje.