Ekibe Alım Başlığı
-
This post is deleted!
-
@aliihsannnnn Art arda paylaşım yaparak Forum Kurallarını ihlal etmektesiniz. Kuralları gözden geçiriniz.
-
@rabellion Hocam osm özelden davet yolladım ekibe katılmak istersen ekip olayını detaylı bir şekilde anlatırım şimdilik tecrüben olmadığı için akademi ekibimize davet ettim
-
Serik spor akademi ekibimize patron aramaktayız aktif birini arıyoruz 1.600lü madalyalarda 2 savaşı var şuan ondan yapmasını istediklerimiz aktif ve savaşmayanlatı atması ve ekip ismini değiştirmemesi
-
Merhaba arkdaşlar, yeni ekip "Tirakhtor" üye alıyor, bu aileden olmak istiyorsanız bana mesaj gönderin, öncelikle oyunu önemseyen ve aktif olan kişileri alıyoruz. WhatsApp'ta grubumuz olacak ve 3 yillik deneyimlerimi sizlere aktarmaya çalişacam, Gelirseniz mutlu olurum.
-
Herkese merhaba. DWRBÖRÜ adlı ekibimize 1 kişilik alım yapılacaktır. Ekibimiz 11.374 puanda olup 4 yıldızlı ve Dünya Starları Ligi'ndedir. Bu hafta açtığımız 2 savaşı da dün itibariyle kazandık, iddialı bir ekibiz ve hızla yükseltmekteyiz. 14 kişiyiz ve 3.savaşı da açabilmek için 1 kişiye daha ihtiyacımız var. Bu akşam 3 savaş birden açacağız. Ayrıca sadece savaşlarla alakalı konuların konuşulduğu bir WhatsApp grubumuz bulunmaktadır, katılım zorunlu değildir. 1 adet boş yeri olan ve iddialı olan kişileri bekliyoruz. Ekibimiz şu anda herkese açıktır. Bol şans.
-
Sevdamız Futbol ekibine alım yapılacaktır.
- WhatsApp kullanması zorunludur ve ekibimizin WhatsApp grubuna katılması şartımızdır.
- transferlerde ve wp de aktif olması zorunludur.
Ekibimize gelmek isteyenler uygulama üzerinden Bayram Karakuş nickine yazabilirler
-
Aslanhable Ekini olarak yeni üyeler aramaktayız. Ekibimiz 4 yıldızlı bir ekip ve 5 yıldız olmaya epey yakınız.
Ekibe alım için belirgin bir şartımız yok. Wp vs kullanmak zorunlu değil ancak iletişimde kalmanızı öneririz.
Tecrübeli ve hevesli menajerler avantajlı olacaktır.İlgililer bana mesaj atabilir.
-
Merhaba. Ekip arıyorum. Yaklaşık 1 aydır oynuyorum
İsteyen olursa mesaj atabilirsiniz -
@kerem-frei7 buyur ekibime gel
-
Merhabalar Serik Spor ekibine alım yapılacaktır sadece 1 kişilik olmak üzere en kötü yarın akşam 10a kadar kriterlerimizi hafiflettik
Normal kriterlerimiz
1.100 üstü madalya
2.En az 50 kupa (turnuva kupaları sayılmaz çünkü savaşta turnuva yok)
3.Kupaları(turnuva sayılmaz) -katıldığı lig ve istifa en kötü 0 olması gerek
Yarına kadar kriterlerimiz
1.Hemen savaşa katılması
2.En az 40 kupa (turnuva sayılmaz)
3.Kupaları(turnuva sayılmaz) - katıldığı lig ve istifa en az (-15) olmalıEkibimiz 12.532 madalyası var 20 kişi var 4 savaşı var ekip ligi kurulur ve ekibimiz yaklaşık olarak 5 aylıktır wp. Vardır ama zorunlu değildir zaten wp grubunda bende yokum ve menajer puanınız 0 olsa bile yukarıdaki kriterlere uyuyorsanız gelebilirsiniz
-
This post is deleted!
-
Ekip: AKIN FC
Herkeze selam. Ekibimiz yeni kurulmuştur
Ekip savaslarında veye oyunda deneyimi yüksek arkadaşları bekliyorum.
Hemen savaslara katılabilecek, savas ortasinda oyunu terketmeyecek ve savaslarda hemen pes edilmezse benim icin makbûle geçer.Simdiden katıldığıniz için tesekkür ederim.Davetlerinizi bekliyorum -
Merhaba arkadaşlar
AZERBAIJAN ekibi olarak aramızda aktif, ekip savaşlarında deneyimli menajerleri görmekten memnun oluruz. Ekibimiz sıralamada şu an 35. sıradadır. Aramıza katılanlara ekip olarak
- karyer gelişimi
- arkadaş ortamı
- ekip içi çeşitli lig ve turnuvalar
sunuyoruz. Ekibimizdə Türk arkadaşlar da bulunduğundan iletişimde sorun olmayacaktır. İlgilenen arkadaşlar bana forum ya da oyun içinden mesaj atabilir. Oyun nikim Sabit Mamedov
-
Serik spor akademi Ekibine alım yapılacaktır tek aranan şart savaşa katılma
Madalya sayısı:3.265
Oyuncu sayısı:14.
Savaş sayısı 2 ama 3. Savaş için son bir kişi aranıyor
Ekip ligi düzenli olarak kurulmaz ama istiyenler Serik sporun ekip ligine katılabilir