Ekibe Alım Başlığı
-
-
-
GÖKTÜRKLER ekibimize alım açıktır… İlgilenen arkadaşlar oyun içinden bana ulaşabilir…
Ekibimiz nerdeyse 26k puandadır…
Top100 de olmasa da son seviye için gerekli olan 25k puanı aşmıştır…Sohbet için Whatsapp kullanıyoruz…
Bize katılmanız dileğiyle…
-
-
-
-
Herkese merhabalar. Birçok oyunda boy gösterecek olan Sword Clan'ın OSM Takımını kurduk. Ancak oyunun sansürlerinden dolayı oyundaki ismi Svord Clan oldu. 2018'de Turkish Kings adı altında bir ekip açmıştım ve 3 yıl düzenli bir şekilde o ekibi götürmüştük belki hatırlayanlar olur. Oğuz Birliğine de üyeydik. Şimdi yeni bir ekiple tekrardan OSM'ye döndük. Sohbet için Discord uygulaması kullanacağız katılmak isterseniz yorumlara yazın.
-
@khagan0707 Yabancı forumlara da yazabilirsiniz dilerseniz daha çok kişiye duyurmak isterseniz.
-
Arkadaşlar merhaba. Oyuna yeni başladım ve oyunda gün içerisinde aktifim. Sohbet muhabbetli bir ekip arayışım bulunuyor. Forumdan yahut oyundan yazabilirsiniz. Teşekkürler
-
-
-
-
Merhaba. Sevdamız Futbol ekibi olarak en az 20.000 madalyalı ekip devir almak istiyoruz.
Ekibiyle ilgilenemeyen ve ekibi savaşlarda pasif duruma düşen ekip sahibi menejer/menejerler uygulamadan bana mesaj atabilirler. -
This post is deleted!
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllardır beraber oynadığımız ekibime yeni arkadaşlar arıyoruz. Aramıza katmak istediğimiz oyuncunun menajer puanı gibi etkenleri önemli değildir. Ekip ligimizde her zaman oynayacak, gerektiğinde savaş kadrolarımızda bizimle oynayabilecek istekli kişiler arıyoruz. İletişim alanımız WhatsApp. Genelde yaşça 25 yaşından büyük kişilerden oluşan bir ekibiz saygılı ortamımıza ayak uydurabilecek herkese kapımız açık. Katılmak için oyun içinden Sultan Abdulhamit Han hesabına mesaj gönderebilirsiniz.
-
-
-
-
Herkese merhaba, oyuna tekrar başladım. Ekip arıyorum. Önceki hesabımda iyi ekip tecrübem vardı, ilk 50-100 içinde savaşlara çıktım. Coin sıkıntım olmaz, WP’ye katılırım, aktifliğim iyidir. İlgilenenler oyundan yazabilir
-
Mp 210.000
Ms 1500
2008'den beri oynuyorum. Uzun süredir oynamıyordum. Geri döndüm, ekip arıyorum.. -
@onur-özkaya Selam, 9000 Madalyalı asıl amacın dostluk olduğu güzel bi ekibimiz var istersen kullanıcı adımdan ekleyebilir veya ekibimizin adı "Muz Severler" aratarak gelebilirsin. Whatsapp grubumuza da gelmek istersen link ekip profilinde mevcut. İyi oyunlar:)