Lig sorunu
-
moderatörü olduğum ligde takım seçiyorum, giriş izniniz moderatör tarafından onaylanacaktır diyor. Abi moderatör zaten benim. Kendi ligime giriş izni talebimin bildirim olarak gelmemesi de cabası. Bu oyun eskiden daha basit ve kullanışlıydı, şuan aşırı sinir bozucu bir konspette.
-
@YasinReiis hangi liginde?
-
ana hesabındaki lig başka birisinin 2.hesabında bir lig falan yok
-
bu ligi ben kurdum ama lige giriş için izin gerekiyo, kendi kurduğum lige neden izin istiyor, ve bu izni nerden onaylıycam, resmen saçmalıklar silsilesi. kendi ligime girmek için kendime izin verip lige kendimi almam gerekiyor. ben hayatımda böyle saçma bir düzen görmedim
-
@YasinReiis lig numarası nedir veya hangi serverda ligi kurdun?
-
değerli kardeşim, bilgisayardan denediğimde yukarıdaki paylaştığım sorun çıkıyor, telefondan denediğimde ise bu fotodaki sorun çıkıyor, tam 960 altın puanım gitti, lütfen bana yardımcı olun 960 altın puanımı iade edin, emek veriyoruz, oyunun hatası yüzünden puanımız gidiyor.
-
takımların dolması mümkün değil lig korumalı ve ben bile giremiyorum bu lige, ben takım almayı seçtiğimde moderatör ben olduğum halde moderatör onayı istiyor ki başkası nasıl girsin, bakın güzel kardeşim burada bir hata var ve olan benim 960 altın puanıma oldu
-
@YasinReiis dostum yardımcı olacağız ama soruma yanıt ver
@hustundel said in Lig sorunu:
@YasinReiis lig numarası nedir veya hangi serverda ligi kurdun?
-
@hustundel similasyon durumunda Ole Gunnar serverında gözüküyorum ilk ligin linki bu https://tr.onlinesoccermanager.com/League/12374352/ChooseTeam 12374352 lig numarası bu sanırım. bu da diğer lig https://tr.onlinesoccermanager.com/League/12374353/ChooseTeam bunun numarası da 12374353. ben bu iki lige de giriş yapamadım arkadaşlarla oynamak için kurduk kurduğumuz gün bu ligler arama motorunda görülmedi, sonra arkadasım lig kurdu oraya girdik, arama motorunda daha sonra bu ligler görüldü ama girilmiyor ikisine de yani olan benim 960 altın puanıma oldu
-
@YasinReiis 960 Boss Coins iade edildi