[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
Başarılar milli takım .
-
Ümit Milli Dünya Kupası
GROUP 3
ROUND 1
:flag_tr: Turkey vs Spain :flag_ea:
G1 @53kenan53
G3 @dumanyakizmist
G5 @DarylDixon31
G7 @YusuF-ÇİRCİ (C)
G9 @crazy-ditector -
WNT 2017/18: Last 16 - Final Results
:flag_tr: Turkey 1459
:flag_sa: Saudi Arabia 1010Merhaba sevgili OSM menajerleri, bugün WNT 17/18 son 16 turunda Sudi Arabistan'ı çok çetin geçen bir savaş sonrası geride bıraktık. Kaptanlarımız @yaylaronie (Murat Abi) ve @ciMenmst (Mesut) ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Savaş maç saatleri tam akşam yemeği vaktine gelmesine rağmen acayip zaman ve önem gösterdiler.
@Ghost4512 Aygün kardeşime teşekkür etmekten yoruldum, bıkmadan usanmadan her savaş en iyi kadroya sahip oluyor. Bu savaşta da en iyi kadroyu yine aldı götürdü. Son hafta şanssız şekilde liderliği kaybetti ama olsun savaşı kazandık sonuçta. Aygün bizim en iyi forvet oyuncularımızdan birisi olmaya devam ediyor
@FCTrabZonLu Ozan kardeşime parantez açmak gerekli elbette. Üst üste 5 veya 6.savaşı. Büyük iş! Aynı anda WCC turnuvasında ekibiyle savaştı. Özverisi için her daim teşekkür ediyorum. Hedef 9 olup 4.bitirmekte büyük mezihettir bu seviyede.
Milli takımın daimi menajer gönderen ekibi olan Karadeniz Imparatorluğu ekibine sonsuz sevgi ve saygılar. @YMOKSUZ
Aynı şekilde her an menajer istediğimiz de gözü kapalı kendi ekip savaşndan feragat edip bize gönderdikleri için ayrı ayrı teşekkürler sunuyuorum Akıncılar, Trabzonspor, eski TNT yeni Galatasaray ekibi. @aymakmm @DİÇO55 @KENA_54 @Ali-Koç-61
Çeyrek Finalde rakibimizi bekliyoruz. Romanya - İtalya savaşından kazanan taraf bizimle oynayacaktır.
-
Milli savaşta mücadele eden menajerlerimizi tek tek tebrik eder bir sonraki turda başarılarınızın devamını dilerim .
-
Herkese güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederiz :man_raising_hand_tone1: . Amacımız oyunda olsa Milli takımı en iyi yere getirmek. Bunu sağlayacak beceriye sahip çok menajerimiz var
-
Herkese merhaba.
Çeyrek finalde rakibimiz Romanya oldu.
8 Ocak'ta başlayacak savaşın kadrosu aşağıdaki gibidir.
WNT 17/18 - Quarter Final
:flag_ro: Romania Turkey :flag_tr:
"Away team"
G1 Ghost4512
G3 Ali KOÇ 61
G5 mrtgll33 :regional_indicator_c:
G7 yaylaronie [C]
G9 adjei45Umarım en iyi 4 ülke arasına kalırız. Şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkürler