[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
@byku-duma-warmii said in
Egipt:flag_eg: vs Rosja:flag_ru: - runda 19/22
Rumunia:flag_ro: vs Turcja:flag_tr: - runda 19/22
Serbia:flag_rs: vs Argentyna:flag_ar: - runda 19/22
-
Friendly Battle :AZERBAYCAN-MOROCCO (FAS)
Başlangıç : 07.01.2018
Bitiş: 01.02.2018
Final Skoru: AZERBAYCAN 1646 -802 FAS
-
@f-s-m-0-13 Yakışır
-
-
Romanya savaşında iyi kadro yapmamıza rağmen kötü bir mağlubiyet yaşadık.
Geçen sene gruplardan çıkamamıştık. Bu sene en azından bir yarı final görmek isterdik ama olmadı. Gruplarda yendiğimiz Romanya bizi çeyrek finalde elemiş bulunmakta.
Geride kalan 5 savaş için Milli takım kaptanlarımıza (Serkan abi) @karakanim , (Murat abi) @yaylaronie , (Mesut kardeşim) @ciMenmst ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bizlerle mücadele eden (Numan abi) @numanvural , (Aygün kardeşim) @Ghost4512 , (Ozan kardeşim) @FCTrabZonLu , (Ali kardeşim) @ALİ-KOÇ-61 , (Kenan abi) @KENA_54 hepsinin ayrı ayrı emeklerine sağlık.
Türk Milli Takımını korkulan bir rakip olarak göstermiş bulunmaktayız.
Savaş skoru bu akşam netleştikten sonra bildireceğim.
Herkese iyi akşamlar.
Devam eden World Sub Cup ve Euro NT 2018 turnuvalarında umarım yine çeyrek yarı final gibi başarılar görürüz.
-
@karakanim @yaylaronie @ciMenmst @numanvural @Ghost4512 @FCTrabZonLu @ALİ-KOÇ-61 @KENA_54 @mrtgll33
Emeğinize,katkılarınıza sağlık. -
Milli takımda oynayan herkesin eline emeğine sağlık. Karadeniz imparatorluğu ekibinden milli takımda oynayan arkadaşlarımız @adjei45 @Ghost4512 @ciMenmst @adjei45 bu yoğun savaş temposunda milli takım için göstermiş oldukları fedakarlık için tekrar tebrik ediyorum.
-
WNT 17-18'de emeği geçen, karşılıksız bir şekilde mücadele eden, ekip savaşlarının bu kadar yoğun olduğu dönemde, coin harcama meselesinin gündeme gelebildiği bir forum ailesinde ellerinden gelenin en iyisini yapan tüm menajer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başta OSM'nin resmi organizatörü @mrtgll33 kardeşime ve eski ekibim Galatasaray SK'nin değerli milli takım üyelerine, her kulvarda başarı ile giden Karadeniz İmparatorluğu ekibine, öncülük eden Best of Turkey'e ve bir-iki kaç olursa olsun menajer göndermiş tüm ekiplere de ayrıca tebriklerimi iletiyorum.
Turnuva için konuşmak gerekirse gruplarda evire çevire yendiğimiz Romanya'ya elenmek üzdü. Ancak rakibimiz tabiki OSM'nin en iyileri arasında. Bu gruplarda Real Madrid'i içerde-dışarda yenip çeyrek finalde ne yazık ki elenen Türk şampiyonlar ligi takımına benzedi. Ama olsun. Yine de büyük bir başarı. Özellikle bu yılki yapılanma ve bilinçle gelecek adına şampiyonluk için ümit veren bir başlangıç oldu.
Geride kalan 4 takımdansa gönlüm Müslüman olması ve de ciddi manada katıldıkları turnuvalarda büyük ses getiren Endonezyalı arkadaşlarımızdan yana. En büyük örneği hepimizin şahitlik ettiği Pejabat Teras başarısı. Turnuvayı biz kazanamadık, onlar bari kazansın düşüncesi büyük ümitlerle elemelere başlayıp Dünya Kupası'na katılamayan milli takım yerine, evde TRT ekranlarında Almanları desteklediğim şampiyonaları hatırıma getirdi. İnşallah onlar kazanır
Ancak yarı finalde paylaşılan skor tablolarını gördükçe ah o gemide biz de olsaydık duygusu tabi yaralıyor.
-
@kaiser-brian-clough Güzel temenni ve dileklerin için teşekkürler abi. Geçen sene gruptan çıkıp finale kalan Brezilya'ya elenmiştik ondan önceki sene gruptan çıkamamıştık ama bu sene bi tık ileri gidip çeyrek final gördük. Türk milli takımına tabiki daha fazlası yakışırdı ama önceden de dediğim gibi en azından artık kimse Türkiye Milli takımına kolay rakip gözüyle bakamıyor. Yavaş yavaş ilerledik herkes gücümüzü gördü. Galatasaray ekibi Karadeniz ekibi Akıncılar ve kendi ekibim hepsine ayrı ayrı teşekkürleri sunuyorum yine. Resmi organizatörümüz Markez17 Bi WC organize ediyor saolsun WNT ve WCC beni çok yordu, sıradaki baskılarda her ülkeden turnuva düzenleyen 1 menajer alıp devam edeceğim. Örneğin Hollandalı bir organizatör Romanyalı ve Portekizli. En azından üstümden yük kalkmış olacak
Devam eden U21 World Cup ve Euro NT 18 de iyi başladık umarım oralarda da başarılara devam ederiz.