[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
@sultan-çer Kimsenin verdiği emeğe ve aldığı sorumluluğa sözüm yok olamaz da. Geçmişten günümüze hem OSM Türkiye Milli Takım temsilciliğini yapmış hem de Milli Takım savaşlarında yer almış herkes emek harcamış, çaba sarfetmiş ve sorumluluk da almışlardır. Gelecekte de OSM Türkiye Milli Takımını temsil eden ve Milli Takım savaş kadrolarında yer alan herkes illa ki emek harcayacak, çaba sarfedecek ve sorumluluk da alacaktır.
"temsil edilenlere gelince daha önce den milli takimda yer almış biri olarak nasıl secildigini bilmiyormusunuz" sorunuza da şöyle cevap vereyim; bizzat Milli Takım kadrosunda yer alarak şahit olduğum ve daha öncekini de bildiğim için, @aliugurlu61 ve @x_bll_x arkadaşlarımız da OSM Türkiye Milli Takımı temsilciliği görevini yaptılar. Bu arkadaşlarımız OSM Türkiye destek ekibinde görevliydiler ve destek ekibindeki görevlerinden birisi de Türkiye Ekipler Sorumluluğuydu. Yani kimsenin harcadığı yada harcayacağı emekten, çabadan ve alacağı sorumluluğu yerine getireceğinden şüphem yok.
-
Yanlış anlaşılmasın bende birilerinin emeğine laf söylüyorsunuz demedim bir soru sormussunuz elimden geldiğince bilgim dahilinde yardım etmeye çalıştım
-
@bayram-karakuş Merhaba, bir menajerin Milli Takımı temsil etmesi için "Destek ekibinde" olması zorunlu değildir. Ayrıca Ömer hocam milli takım görevlisiyken de ben kendisine menajer seçiminden turnuva konusunda herşeye yardımcı oluyordum. Yani bu görevi hurra diyip üstlenmedim. Önceden bilgi/birikim edinerek üstlenmek istedim. Daha öncesinde ise Bilal abi vardı evet biliyorum, o varken de destek ekininde değidi kendisi. Daha sonradan girdi.
Bu görevi kim üstlenirse üstlensin tabiki de gururla mücadele ile üstesinden geleceğinden eminiz. 2 yıl/sezon milli takım ile 20 savaşta görev aldım. Bilal abi 3 savaşta yer almıştı mesela.
Bu görevi üstlenirken de CM tarafından müsaade isteyerek yaptığımızı bildirmek isterim. Resmi bir turnuva ve durum olmadığı için (WCL gibi) GB de sorun çıkarmıyor illa yetkili personel olacak demiyor.
Bir diğer konu ise evet 193 ülke var ama bunların hepsi maalesef katılamaz. Hepsinin bireysel bir forumu veya her ülkenin aktif olan bir ekibi yok. Zaten 193 ülke değil 60 ülke bile katılsa GB bunu resmi turnuva yapar. Güney Kore'de Etiyopya'da isterse Yunan adaları bile katılabilir Herhangi bir kriter yok. İlgili ve paylaşımcı olması bile yetebilir.
-
Euro NT Yarı Finalde eşleştiğimiz İspanya milli takım kadrosu ve milli takımımızın kadrosu . Hedefimiz Final .
Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler. -
Konfederasyon Kupası 2018 - Grup İlk Savaşımız Mısır ile olacaktır.
Savaş kadromuz ve hedef dağılımlarımız aşağıdaki gibidir.
Savaştaki arkadaşlarıma gerek katıldıkları için gerek edecekleri mücadele için şimdiden teşekkür ederim.
İyi başlayalım
H1- adjei45 - Salihli Forever (C)
H3- 53Kenan53 - TURKUAZ ANADOLU
H5- Dgr2016 - Galatasaray SK Akademi
H7- Bollardsau - Galatasaray SK
H9- DİÇO55 - Galatasaray SK Akademi -
Tebrikler Türkiye.
-
Azerbaycan 1259
Rusya 1158
Bir engeli daha geçmiş bulunmaktayız
Emeği Geçen Tüm Arkadaşlarımı Kutlarım. -
@f-s-m-0-13 Tebrikler Helal Olsun.
-
@f-s-m-0-13 tebrikler abi
@sistematikci tabloyu görünce mazi aklıma geldi -
@F-S-M-0-13 Bu daha başlangıç badim, inşallah birlikte daha da iyiye gideceğiz.
@DİÇO55 Evet kardeşim bu Ruslarla senle beraber yakın zamanda yine çarpışmış ve de yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen büyük bir farkla mağlup etmeyi başarmıştık. Bu rakip gelince inan benim de mazi aklıma geldi -
@f-s-m-0-13 tebrikler abi Rabbim ayağınıza taş değdirmesin inşallah
-
@f-s-m-0-13 tüm takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim