[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
Bulgaristan Milli Takımına Karşı Savaş Kadromuz
Azerbaijan vs Bulgaria
G1: @sabit-mamedov
G3: @f-s-m-0.13 (C)
G5: @uzay-ozer
G7: @sULtAn-çER
G9: @sistematikci -
@f-s-m-0-13
Dev 5 adam)) -
@F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @Sabit-Mamedov @uzay-ozer
Vurduğunuz gol yediginiz ofsayt olsun :) -
@f-s-m-0-13 Sanıyorum Bulgarlar çekildi turnuvadan. Sonraki turda Türkiye-Azerbaycan savaşı olacak
-
@kaiser-brian-clough Aynen hakan hocam bulgarlar çekildi
Türkiye rakibimiz oldu,kardeşlerimize karşı milli takımlar düzeyinde mücadele etmek farklı bir duygu olacak
Her zamanki gibi kardeşliğimiz kazansın. -
@f-s-m-0-13 Hocam Azeri takımı da korku salıyor hani Los Galacticos'u kurdunuz orda.
Türk takımı da efsane zaten. İspanya savaşındaki ceza tartışması olmasaydı turu geçmiştik diye düşünüyorum. @mrtgll33
Forumda yerli-yabancı herkesin ilgisini çekecek bir savaş olacak. Ben de heyecanla takip edeceğim.
-
@kaiser-brian-clough Eyvallah hakan hocam inşallah zevkli bir mücadele olur herkes adına
-
@Kaiser-Brian-Clough Savaş ceza puanı yüzünden kötü gitti evet, demorilize olduk ve odaklanamadık. Tamamen benim hatamdan ötürü, ama o kadar şeyle tek başıma uğraşıyorum ki benimde özel hayatım var elden gözden bazı kurallar kaçıyor. Bütün ing yazan kuralları sayfaları tek tek okumakta bazen gerçekten yoruyor. İşim gereği de ingilizce beni bayıyor artık İspanya gerçekten iyiydi ve o durum fırsata çevirdiler. Finalde onları destekliyorum, şampiyon kaybetmek onurdur. Böyle bir turnuvada son 4 e kalmakta başarıdır diye düşünüyorum. Çok dar kadro ile hem arka arkaya WNT hem Euro NT derken ekibim çok yoruldu. (Ekibimden kasıt Milli Takım Ekibim )
Azerbaycan savaşına gelecek olursak, savaşı oynayıp oynamama konusunda emin değilim. Bizi hiç dinlemeden -250 veren bir orginazötürün turnuvasında devam etmekte istemiyoruz. Belirli bir zaman sonra karar vereceğim. Bütün ekibim ve ben çok yorulduk.
Artı olarak Konfedarasyon kupasına bile katıldık. Milli takım ile rekor seviyede maça çıkacağım
-
Romanya Milli Takımına Karşı Savaş Kadromuz
Türkiye vs RomaniaG1: @bollardsau - Galatasaray SK
G3: @dgr2016 - The Best Of Turkey (C)
G5: @cassano90 - ✯RED DEVILS✯
G7: @BeyazPele - Galatasaray SK (PM)
G9: @ofmanager_ - ✯RED DEVILS✯ -
Başarılar takım.
-
İKİ DEVLET BİR MİLLET
Kardeşlerimize Karşı Savaş KadromuzAzerbaijan vs Turkey
G1: @sabit-mamedov
G3: @f-s-m-0.13 (C)
G5: @uzay-ozer
G7: @sULtAn-çER
G9: @sistematikci
Dostluk Kazansın. -
İki takımada başarilar.Dostluk kazansın
-
@f-s-m-0-13 2 takimimizada başarılar
-
Not: Doğru tablo budur; @adjei45 Mehmet Hocam ile @F-S-M-0-13 Badim de doğrulayacaktır. -
@sistematikci Doğrudur badim eline sağlık
-