[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
@f-s-m-0-13 tebrik ederim herkesin emeğine sağlık
️
-
@f-s-m-0-13
Tebrikler Abi Başarılarınız Devamını Göreceğimize İnancımız Tam! -
@f-s-m-0-13 abilerim hepiniz eline ve emeğine sağlık
-
@f-s-m-0-13 emeği geçen herkesi tebrik ederim. Gelecek şampiyonluklarin habercisi bir başarı abi
-
Her iki Milli takım da bizim takımlarımız. Her ikisi de bizden doğma takımlar. Her ikisini de başarılarından ötürü tebrik ediyorum.
İki takımımız turnuvada önemli bir noktada karşı karşıya geldiler ve bu nedenle ben ayrıca mutlu oldum. Arada rekabet olması kadar doğal bir durum yoktur, olmalıdır da ve bu rekabet bizleri kızgın veya üzgün değil mutlu etmelidir. O yüzden yersiz tartışmaların ve atışmaların bir kenara bırakılması kanaatindeyim.
Bunların haricinde Türk Milli takımına ne yazık ki uzak kaldık. Çünkü geçtiğimiz dönemlerde yapılan önemli yanlışlar benim de içinde bulunduğum bir kesimi Milli takımı boykot noktasına kadar götürdü. Ve pek çok arkadaşımı da düzen değişene dek boykota davet ettim. Sonrasında pek çok arkadaşımız oyunda kullandığı ülke bayrağını sırf bu şahıslar yüzünden değiştirdi. Tepkilerin boyutu önemli değil. Bizler de oyunda temsil edilmeyen ancak bizlerin temsil edebileceği bazı ülkeleri milli takım turnuvalarında temsil etmek istedik. Filistin için uğraştık ancak olmadı sonrasında @F-S-M-0-13 Arda'nın bizatihi şahit olduğum çabalarıyla kısıtlı bir rotasyona sahip bir kadro oluşturularak Azerbaycan temsil edilmeye başlandı. İlk olarak bu turnuvaya katılım sağlandı ve yine o dar, rotasyonu 5-6 kişiden oluşan kadro bugün turnuvayı 3. Sırada tamamladı. Daha önceki mesajlarda dikkat çekilen konu doğrudur evet yabancı forumda turnuvaya katılımımız engellenmeye çalışıldı, Türk takımının bir parçası olduğumuz söylendi ancak o noktada da haklı bir mücadele verildi tek millet çift devlet anlayışı orada yabancılara karşı dile getirilmek zorundaydı. Aramızda ne kavga olursa olsun yabancılara karşı birleşmezsek ırkımızdan utanmalıyız bu sebeple o konunun burada tartışılması çok yanlış. Neyse diyorum verdikleri büyük çabalardan ötürü özel olarak tebrik ediyorum kendilerini. Parçası olduğum Azeri takımında savaşlara katılacak vakit bulamasam da temsil eden her bir arkadaşım vakitlerinin ve emeklerinin ufak da olsa karşılığını aldılar.
Ufak diyorum çünkü Avrupa 3. Lüğü bize yetecek bir derece değil. Sadece sesimizi duyurduk. Artık gümbür gümbür geliyoruz.
Tekrar her iki ekibi de tebrik ediyorum. Gelecek turnuvalarda başarılar diliyorum. Bir sonraki WNT de finali birlikte oynamak dileğiyle...
-
Öncelikle hem Türkiye , hem Azerbaycan milli takımlarını tebrik edelim. Bazı arkadaşlarımız buranın bir oyun platformu olduğunu unutuyor.
Mesele , mesele bile değilken işi bayrak boykot kısmına getiriliyor. İki ülke menajerleride zaten birbirlerini tebrik etmişKimsenin burada birbirini tahrik etmesini ve durduk yere ceza almasını istemiyoruz. Bu yüzden boykot edilecek bir durumun olduğunuda düşünmüyoruz.
Konuyu Türkiye Milli Takımı (WNT 2018/2019) başığı altından devam edebilirsiniz.
Herkese iyi oyunlar