[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
Not: Doğru tablo budur; @adjei45 Mehmet Hocam ile @F-S-M-0-13 Badim de doğrulayacaktır. -
@sistematikci Doğrudur badim eline sağlık
-
-
hayırlı akşamlar ahali
-
iki milli takımda bizlerin dostane geçer inşallah
-
-
Başa baş geçen son milli mücadelemiz
-
-
@sistematikci Badilerin kralı eline sağlık
-
@sistematikci emeği geçen herkesin emeğine sağlık
-
@F-S-M-0-13 Eyvallah badim bir Kral varsa o da sensin
@sULtAn-çER Herkesin emeğine sağlık -
TÜRKİYE : 1089
AZERBAYCAN :1298EURO 2018 turnuvasının 3 lük macını bitirmiş bulunmaktayız
Gönül istediki milli takım kariyerimizi avrupa 3.ile bitirmek ama ne yazıkki olmadı.
Azerbaycan milli takım kaptanına forumdan bir kac cümle etmeden duramayacagım@F-S-M-0-13
Sizi turnuvaya türk takımı olduğunuz icin almazlarken size destek cıkan kimdi ?
Savaş baslamadan iki ülke tek millet başlıgı altında kadro atıp ilk kural ihlalinde.ceza puanı diye bağıran kimdiBu hareketiniz bazı şeyler apacık göstermiş oldu
Dedigim gibi karsımızda forumda kardeşiz diye gösteri yapıp türk milli takımını ezmeye calışan bir takım vardıTürk milli takımının bu turnuvada son savaşına katılıp emek veren arkadaslarıma teşekkür ederim
@adjei45
@YusuF-ÇİRCİ
@KENA_54
@sadece-ben-1 -
@sistematikci Mükemmelsiniz abi
-
Milli Takım'da ki son kadromuz ve savaşımızdı.
Mücadele eden arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Azerbaycan Milli Takımını kutlarım.
Milli takıma daha fazla zaman ayıramadığımız zaten ortadaydı buna rağmen güzel işler yaptık herkese teşekkür ediyorum.
-
Azerbaycan Milli Takımı Olarak Katıldığımız İlk Turnuvada Avrupa 3.sü Olma Başarısını Göstermiş Bulunmaktayız
Bizlere desteklerini esirgemeyen Türk ve Azerbaycan Halkına Sonsuz Teşekkürler Ederiz.
-
@f-s-m-0-13 gerçekten son ana kadar muhteşem bi savaş oldu emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık wnt yolunda hem Türkiye hemde Azerbaycan milli takımlarımıza başarılar
-
Milli takıma destekleriniz için teşekkürler.
Türkiye Milli Takımı Wnt 2018/2019'a burdan devam edebilirsiniz.
Türkiye Milli Takımı 2018/2019
Tebriklerinizi edebilirsiniz forum kurallarına uymanızı rica ediyorum, tebrik mesajlarından sonra diğer başlığa geçelim.